• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

25.01.2024

13:33

Upaljene rođendanske svećice i reči koje kidaju dušu: Sestra Tošeta Proeskog podelila dirljivu fotografiju iz svog doma

Društvene mreže

Estrada

Upaljene rođendanske svećice i reči koje kidaju dušu: Sestra Tošeta Proeskog podelila dirljivu fotografiju iz svog doma

Podeli vest

Mnogobrojni fanovi, porodica i prijatelji obeležavaju rođendan legendarnog Tošeta Proeskog. Pevač je rođen 25. januara 1981. godine, tako da bi danas slavio 43. rođendan.

 

Toše Proeski je važio za jednog od najpopularnijih i najtalentovanijih pevača na našim prostorima, a život je izgubio u 26. godini u jezivoj nesreći na autoputu Bregana - Lipovaac. Tog 16. oktobra 2007. godine ceo Balkan je tugovao i žalio za mladim životom, a većina kolega ni dan-danas ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema. 

Foto: profimedia

 

Mnogi prijatelji, u znak sećanja, danas dele uspomene koje ih vežu za legendarnog pevača, a oglasila se i njegova rođena sestra Dora Proeska.

Dora je podelila fotografiju rođendanske torte sa upaljenim svećicama, dok je u pozadini stajala Tošetove slike, a reči koje je napisala kidaju dušu.

- Teško je da se živi bez duše, a duša moja si ti - pisalo je na rođendanskoj torti posvećenoj nastradalom pevaču.

Foto: printscreen/Instagram

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija