• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.01.2024

17:31

"Gadura, nema nikakvu emociju"! Aneli ugledala Janjuševog psa, pa pokazala pravo lice! Zadrugar zgrožen!

Pritscreen/PinkTV

Estrada

"Gadura, nema nikakvu emociju"! Aneli ugledala Janjuševog psa, pa pokazala pravo lice! Zadrugar zgrožen!

Podeli vest

Rijaliti učesnik i Marko Janjušević Janjuš dobio je psa rase džek rasel kojeg je dugo priželjkivao.

Naime, Janjuš je nedavno izgubio brata Mihaila, a njegov drug Uroš Stanić je odradio tajni zadatak kako bi produkcija "Elite" Marku dala psa koji bi mu sigurno stavio osmeh na lice.

Janjuš nije mogao da sakrije sreću zbog novog ljubimca, a kada ga je ugledao, odmah je skočio iz kreveta.

O, gde si Džeki. Kakav mi je, gledaj kakav mi je... Ovaj će biti zverka ozbiljna. Već vidim, kakva glava, kunem ti se. A, jao, Bože dragi, gledaj ga kakav je. Majko moja draga... Ti ćeš biti moja Jaka - govorio je Janjuš, a kada je njegova devojka Aneli Ahmić došla da vidi kucu, šokirala ga je komentarom:

- Joj što je ružna.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Marko je burno reagovao na njene reči.

- Šta? Drži je! Gde je ružna? Polako s njom. Malo je uzmi pomazi i ostavi. Ozbiljno ti kažem - rekao je on, a ona je bila iznenađena njegovom reakcijom:

.- Šta ti je? - pitala ga je Ahmićeva, a on joj je poručio da želi da ostane nasamo sa psom.

Aneli je naišla na žestoke osude gledalaca rijalitija.

"Gadura, pas je lepši od nje", "Nije normalna... Ova persona nikakvu emociju nema", "Ružan? Idi pogledaj se u ogledalo da vidis sta je ružno", "Ko ne voli životinje, nije dobra osoba. Aneli je upravo to pokazala, bednica", "Ona nema nikakvog osećaja...", "Ona samo sebe voli, Uroš je trebalo da dobije psa" - bili su samo neki od komentara ispod klipa koji možete pogledati u okviru teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija