• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

26.01.2024

14:02

Pojavila se Andrijanina fotka pored prozora na 24. spratu! Pevačicin otac objavio sliku koja ledi krv u venama

Privatna arhiva

Estrada

Pojavila se Andrijanina fotka pored prozora na 24. spratu! Pevačicin otac objavio sliku koja ledi krv u venama

Podeli vest

Mlada pevačica Andrijana Lazić stradala je 10. januara u Dubaiju kada je pala sa 24. sprata, a njen otac sada je objavio fotografiju na kojoj je ona pored prozora kroz koji se vidi da je otprilike na ovoj visini.

Nebojša Lazić, otac tragično stradale pevačice objavio je njenu fotografiju iz Emirata koja ledi krv u žilama, a na kojoj se nalazi Andrijana, koja stoji pored velikog prozora na ogromnoj visini s pogledom na Dubaji.

Foto: Instagram prnntscreen

 

Mnogi su pomisli da je pevačica možda upravo s ovog prozora pala i tako tragično završila život. 

Andrijana, koja je preminula tokom putovanja sa drugaricama, stradala je samo tri dana po dolasku u Dubaji, a sahranjena je devet dana nakon što je njen život tragično okončan. Međutim, misterija oko njene pogibije i dalje intrigira javnost.

Foto: Foto: Facebook

 

 

Njen otac Nebojša istakao je da će, nakon što se bude navršilo 40 dana od njene smrti, otići u Dubaji, kako bi se lično i detaljno pozabavio istragom o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu.

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubaji da direktno uzmem učešće u istrazi - rekao je Andrijanin otac nedavno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija