• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.01.2024

14:57

"Ne vidim Cecu u tome, ali Breni odlično stoji": Stručnjaci za modu u emisiji "Život kao takav" dali sud o stilu poznatih ličnosti (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images, Pedja Milosavljević

Estrada

"Ne vidim Cecu u tome, ali Breni odlično stoji": Stručnjaci za modu u emisiji "Život kao takav" dali sud o stilu poznatih ličnosti (VIDEO)

Podeli vest

U najnovijem izdanju emisije "Život kao takav", koja se emituje na Informer televiziji, gosti su proslavljeni srpski kreator i dizajner Saša Milojković, novninarka Vesna de Vinča i modni dizajner Bata Spasojević.

Gosti su u studiju Informer televiziji govorili o jednoj vrlo zanimljivoj temi, a u pitanju je "Moda kao umetnost i način života".

Saša Milojković je na samom početku istakao da je prvi modni kreator na našim prostorima bio Aleksandar Joksimović, ali da su ga tada svi nazivali "referentom za odevanje". 

- Aleksandar Joksimović je bio omiljen, voleli su ga Jovanka i Josip Broz Tito, njemu su prve mandarine sa Brioni ostrva dolazile. U to vreme nije postojalo zvanje modni kreator, on kad je počinjao da radi, to se zvao referent za odevanje - rekao je Saša. 

Voditeljku je zanimalo šta Saša misli o stilu Vladimira Putina, a kreator je već imao spreman odgovor. 

- Putin je čovek sa toliko stila, ima savršena odela. Rukav mu nikada nije ni duži ni kraći, košulja uvek stoji perfektno uz vrat - izjavio je Milojković. 

Ono što je sve u emisiji iznenadilo jeste komentar Bate Spasojević koji je rekao da mu se ne sviđa kada vidi da Ceca nosi garderobu koja na sebi ima šljokice. 

- Ceca je imala te neke momente kada mi se više sviđala, kada manje. Nije mi se sviđalo kada je imala puno šljokica, mislim taj neki fazon. Kako da kažem, ja ne vidim Cecu u tome, ali Lepoj Breni to odlično stoji - rekao je Bata Spasojević. 

Šta su još sve eksperti za modu rekli u emisiji "Život kao takav", možete pogledati u nedelju u 18.00 časova na Informer televiziji. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija