• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.01.2024

15:32

"Nisam mogla da se nosim sa tim!" Slavica Ćukteraš ogolila dušu, pevačica otkrila detalje odnosa sa dečkom: "Ništa nije garancija!"

ATAimages

Estrada

"Nisam mogla da se nosim sa tim!" Slavica Ćukteraš ogolila dušu, pevačica otkrila detalje odnosa sa dečkom: "Ništa nije garancija!"

Podeli vest

Slavica Ćukteraš proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", ali je na samom vrhuncu karijere odlučila da se povuče iz javnog života. Ona je sada iskreno progovorila o svojom poslu, kao i razlozima koji su doveli do toga da se medijski izoluje.

Pevačica Slavica Ćukteraš uživa u ljubavi sa di-džejom Vladimirom Aćićem, sa kojim je započela i zajednički život. 

Slavica je ispričala da uživa u ljubavi jer je pronašla osobu koja joj odgovara u svemu. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Što se tiče emotivnog partnera, zaljubljen sam sada! Drago mi je što sam pronašla osobu sa kojom mogu da funkcionišem, ali ništa nije garancija - ispričala je ona. 

Pevačica je ispričala zašto se u jeku slave povukla sa javne scene. 

- Povukla sam se kada sam bila na nekom vrhuncu, ali sam morala da se sklonim. Nekako nisam mogla da se nosim sa tim u tom trenutku. Jedina greška je što sam se povukla toliko dugo. Smetalo mi je što nisam imala privatan život. Više nisam mogla da živim tako. Neko može sve to da izgura, ja jednostavno nisam mogla  - rekla je ona. 

Foto: Instagram printscreen

 

Ona se na kraju prokomentarisala Severinu i to što joj je oduzeto starateljstvo nad detetom. 

- Nikada nisam čula da se neko sudi oko starateljstva više od jedne decenije. Severinin slučaj je specifičan. Mislim da je to bukvalno silovanje Severine! Ona je moćna jer se bori za svoje dete, ne napadaju je zato što je moćna na nekom drugom polju! U svemu ovome dete će najviše stradati - zaključila je Slavica!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija