• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đorđević

29.01.2024

07:00

Kaja iskosila oči i operisala kapke! Pevačica se podvrgla plastičnoj hirurgiji zatezanja gornjeg dela lica

Informer

Estrada

Kaja iskosila oči i operisala kapke! Pevačica se podvrgla plastičnoj hirurgiji zatezanja gornjeg dela lica

Podeli vest

Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapke, saznaje ekskluzivno Informer! Atraktivna pevačica je hirurški zahvat uradila pre nedelju dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Kako smo saznali, za ovu intervenciju se odlučila zbog toga što je primetila da joj je tonus na ovom delu lica opao s godinama, a to joj je smetalo i prilikom šminkanja.

Foto: Informer

 

- Kaja je perfekcionista, voli da izgleda savršeno. Zahvaljujući dobroj genetici i pravilnim crtama lica, nikada pre nije morala da ide pod nož, već je kvalitet kože i jedrinu održavala isključivo neinvazivnim tretmanima poput PRP-a, hijalurona, botoksa... Međutim, sada je odlučila da operiše kapke kako bi ih zategla, a tom prilikom je malo iskosila i oči - ispričao je za Informer izvor blizak ovoj pevačici i otkrio da ona danas, sedam dana od intervencije, skida konce:

- Operacija je trajala oko sat vremena i odlično je prošla. Kada se probudila, čule smo se, rekla mi je da je uzela lek protiv bolova, ali da joj jedinu smetnju prave flasteri na očima, zbog kojih ne može potpuno da ih zatvori. Šalila se da će morati da spava sa otvorenim očima, ali da jedva čeka da vidi rezultat kada prođe otok i nestanu modrice - ispričao nam je izvor i dodao da je Kaja nakon operacije otišla kod roditelja u Novi Sad kako bi je majka negovala.

Informaciju do koje smo došli potvrdila nam je i sama pevačica, ne želeći da otkriva previše detalja.

Foto: Informer

 

- Tačno je da sam operisala kapke i da sam prezadovoljna, iako ću konačni rezultat videti tek za koji dan. Jedva čekam da nanosim senku na oči a da ona ne upada u tu jednu linijicu koju sam samo ja videla - rekla je kroz smeh Kaja i dodala da su je mnogi odvraćali od te intervencije jer su smatrali da preteruje i da su joj kapci odlični.

- Savetovali su me da sačekam još koju godinu jer oni nisu videli ono što vidim ja, ali sam pronašla odličnu doktorku, koja je specijalista za ovu vrstu intervencije, i odlučila da to uradim sada. Poznato je da treniram, vodim računa o ishrani, samim tim i o izgledu, ne pušim i želim da što duže budem lepa i mlada - rekla je Kaja za Informer.

Skida tetovaže

Kaja Ostojić kaže da se nikad nije pokajala ni zbog čega kao zbog tetovaža, koje sada želi da ukloni.

- Kajem se što sam se šarala, a posebno što sam se odlučila za ogromnu tetovažu preko celih leđa. Otpočela sam proces njenog uklanjanja i za sada to ide odlično, ali je proces dug i bolan. Devojke, dobro razmislite pre nego što odlučite da nešto istetovirate - kaže Kaja Ostojić za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija