• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

29.01.2024

11:44

Poznat razlog sukoba Goge i Karleuše: Ratovale godinama zbog Jelenine opaske, Sekulićeva iznela detalje

Informer

Estrada

Poznat razlog sukoba Goge i Karleuše: Ratovale godinama zbog Jelenine opaske, Sekulićeva iznela detalje

Podeli vest

Pevačica Goga Sekulić poznata je po britkom jeziku, a sada je otkrila i razlog njenog sukoba sa pop divom Jelenom Karleušom.

Goga se na sceni pojavila početkom dvehiljaditih godina, a od samog starta njene karijere našla se u centru skandala.

Naime, poznati časopis "Plejboj" tada je na naslovnu stranu stavio devojku koja izgledom neverovatno podseća na Sekulićevu, a pored fotografije stajao je naslov "Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

Nakon što je pevačica saznala za sramni potez popularnog časopisa, tužila je franšizu, a potom i dobila spor. Gogu su podržale kolege sa estrade u vezi spornog slučaja, a komentar Jelene Karleuše nikada nije zaboravila:

- Ja to nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže: "Gordana", a kad me tako oslove, ja znam da nešto nije dobro. Otišla sam da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše "Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece", šta je sad ovo? Otišla sam i kupila "Plejboj". Odmah sam zvala prijatelja i kažem mu: "Šta da radim, ubiće me tata". Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila spor. Oni su zbog toga izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori. Tada su mediji pitali Željka Joksimovića da li je to Goga, a on je rekao da nije video, ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla: "Ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje" i tako je krenuo estradni rat između nas dve - priča Goga, prenosi Republika. 

Foto: Informer

 

Inače, Karleuša nikada nije javno govorila protiv Goge, naprotiv, istakla je da je Sekulićeva dobra osoba:

- Protiv Goge nemam ništa, ona je onako glasna, ali dobronamerna. Ona je dobar čovek - rekla je Jelena jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija