• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

30.01.2024

21:51

"Nadam se da će pobediti": Danica Crnogorčević javno podržala Brekvicu, ovo joj se najviše sviđa kod njene pesme koja je izazvala buru u javnosti

ATAIMAGES

Estrada

"Nadam se da će pobediti": Danica Crnogorčević javno podržala Brekvicu, ovo joj se najviše sviđa kod njene pesme koja je izazvala buru u javnosti

Podeli vest

Danica je priznala da joj se Breskvicina pesma mnogo sviđa, kao i da se nada da će pobediti na "Pesmi za Evroviziju".

U javnosti se digla prava bura oko pesme "Gnezdo orlovo" sa kojom će se Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica takmičiti na "Pesmi za Evroviziju". Sada je svoj sud o pomenutoj numeri dala i pevačica etno muzike Danica Crnogorčević

Danica je istakla da joj pomenuta pesma nije ponuđena, kako se u medijima pisalo, kao i da sebe ne vidi na ovom takmičenju. Pevačica je zatim dodala da joj se Anđelina pesma mnogo sviđa.

Foto: Tanjug

 

- Jako je lepa pesma, mnogo mi je drago što je Anđela Ignjatović odlučila da se predstavi sa pesmom koja ima normalne reči, koje nisu vulgarne, koje su normalne u smislu da se istakne jedna tradicionalnost. I ranije smo naravno imali pesme koje su imale motive, tradicije, što je jako lepo, a to je imao Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje". To je za mene vrhunac naše tradicije u smislu modernizma, modernističkog tog pogleda na muziku. A naravno tu je sad Anđela Ignjatović sa tom pesmom gde je zaista mnogo mladih sluša, voli, poštuje i eto drago mi je što je odabrala taj stil baš da se predstavlja i nadam se da će pobediti - rekla je Danica koja je koncert posvetila deci ubijenoj u masakru u školi Ribnikar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija