• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

31.01.2024

14:43

Seka prva prišla Veljku, a ovako je govorila o njihovim počecima: Osetila sam da je on pravi!

Informer

Estrada

Seka prva prišla Veljku, a ovako je govorila o njihovim počecima: Osetila sam da je on pravi!

Podeli vest

Seka Aleksić našla se u središtu skandala nakon što se društvenim mrežama pronela vest da je njen suprug, Veljko Piljikić, napravio dete dadilji njihovih sinova!

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine, a upoznali su se godinu dana ranije. Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije o neverstvu pevačicinog supruga, koje je Aleksićeva za Informer oštro demantovala, podsećamo vas na početke ljubavi ovog estradnog para.

Upoznali su se 2009. godine kada je on radio kao telohranitelj, a ona je, prema sopstvenom priznanju, napravila prvi korak u njihovom zbližavanju.

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo - rekla je Seka svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Foto: ATAIMAGES

 

Svoju ljubav su 2010. godine odlučili da krunišu brakom, a Seka je jedva čekala da izgovori sudbonosno "da".

- Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno... Jedva sam čekala da izgovorim sudbonosno "da". Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje - rekla je ona.

Foto: ATAIMAGES

 

Par je organizovao luksuzno venčanje u jednom beogradskom restoranu, a specijalno za njih dvoje stigle su burme iz Švajcarske vredne više desetina hiljada evra. 

- Drago mi je da sve ide po planu i da će moji gosti uživati zajedno sa nama. Venčanica je skoro završena, a interesantno je da će je iza mene nositi dva dečaka i dve devojčice koji će biti obučeni kao mlade i mladoženje. Odmah posle svdbene ceremonije, ukoliko nam obaveze to dozvole, trebalo bi da otputujemo na Maldive, gde ćemo proslaviti medeni mesec - rekla je Seka pred svadbeno veselje pre 12 godina.

Roditelji su dvojice sinova, Jakova (7) i Jovana (4), i žive u kući koju je pevačica izgradila u Staroj Pazovi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija