• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.01.2024

18:57

MC Stojan poklonio drugu automobil od 90.000 evra! Reper mu priredio iznenađenje za punoletstvo, mladić ostao u šoku (FOTO)

Kristijana Ćaćić

Estrada

MC Stojan poklonio drugu automobil od 90.000 evra! Reper mu priredio iznenađenje za punoletstvo, mladić ostao u šoku (FOTO)

Podeli vest

MC Stojan je odrešio kesu i svom tek punoletnom drugu poklonio automobil od 90.000 evra.

Reper MC Stojan iznenadio je svog prijatelja za punoletstvo i poklonio mu skupoceni automobil. 

MC Stojan nije štedeo novac, pa je drugu kupio isti automobil koji imao i on, a u pitanju je "Audi RS Q3". Cena ove besne mašine iznosi neverovatnih 90.000 evra. 

Foto: Instagram printscreen

 

Da je reper vodio računa o svakom detalju govori i činjenica je automobil prelepio folijom u maslinasto zelenoj boji, da bi izgledao u potpunosti kao njegov. 

- Andrija srećan ti 18. rođendan, da si živ i zdrav. Ti si familija moja - poručio je pevač slavljeniku.

Mladić je ostao u šoku i nije mogao da veruje šta je dobio za punoletstvo. 

- Da li je ovo moguće, da ovako izgleda? Brutalan je! Ne mogu da verujem! Svaka čast, hvala Stojane - ponavljao je on. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija