• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.01.2024

20:46

Barbara Bobak o devojci: Pevačica pred kamerama rekla da li će je predstaviti javnosti (VIDEO)

Informer

Estrada

Barbara Bobak o devojci: Pevačica pred kamerama rekla da li će je predstaviti javnosti (VIDEO)

Podeli vest

Nedavno je Barbara Bobak u "Amidži šou" rekla kako bi bila sa ženom u vezi i sve prisutne ostavila bez teksta.

Jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima, Barbara Bobak, šokirala je javnost svojom izjavom u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

Naime, voditelj joj je postavio jedno vrlo kratko pitanje.

- Ti si meni rekla da bi bila sa devojkom, je l' tako? - upitao je voditelj.

Bivša devojka Darka Lazića je kao iz stopa odgovorila:

- Da, ako je lepa devojka - rekla je Barbara.

Nakon njene izjave nastala je prava bura u javnosti, niko nije mogao da poveruje da šta je bivša devojka Darka Lazića izustila. 

Foto: Informer

 

Ekipa Informera je želela nešto više da sazna na tu temu, te smo joj postavili jedno škakljivo pitanje.

Da li bi svoju devojku predstavila javnosti ili bi je krila?

- Poučena dosadašnjim iskustvom, mislim da ne bih ni jednog partnera, ni u jednom obliku prikazivala javnosti. Mislim da nema potrebe za tim. Moji nastupi i moja muzika govori dovoljno o meni i da mene ljudi vole zbog toga. Mislim da moju publiku ne zanima moj ljubavni život, nisam tabloidna u tom nekom smislu, tako da bih krila šta god i kako god sve - rekla je pevačica u intervjuu.

Podsetimo, pevačica Barbara Bobak donela je odluku da smanji broj nastupa kako bi sačuvala glas, ali i kako bi imala više vremena za odmor.

- Dogovorila sam se sa timom da malo smanjim obim nastupa, jer je previše počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje. Niko nije željan para, želim da ljudima dam svoj maksimum i bolje je da smanjim obim nastupa kako bih uvek bila na dvesta posto - rekla je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija