• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.rs/Informer.rs/D. I.

01.02.2024

09:13

Vuk Kostić bio primoran da proda očevu imovinu! Glumac prinuđen na ovaj potez zbog para

ATA Images

Estrada

Vuk Kostić bio primoran da proda očevu imovinu! Glumac prinuđen na ovaj potez zbog para

Podeli vest

Poznati glumac Vuk Kostić u intervju koji je dao pre nekoliko dana, priznao je da mu za sreću fali skladan brak i dete i da tome teži, a onda se osvrnuo na imovinu svog oca koju je morao da proda.

Glumac je govorio o svemu što je bitno za lep život i priznao šta mu fali: 

Foto: ATA Images

 

 

- Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba. Valjalo bi da dobijem dete, to je jedino što mi je bitno. Ostvario sam se kao glumac, ne patim od toga da budem uspešniji. Danas ne smeš mnogo da pričaš o tome da si srećan, odmah počnu da te mrze. Volim stvari koje imam i negujem, zdravlje mi je bitno, i još samo nedostaje to ostvarenje roditeljske uloge - započeo je Vuk i dodao da bi voleo da ima brak kakav su imali njegovi roditelji, pun ljubavi i obostranog poštovanja.

- Odrastao sam gledajući skladan brak, i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi kumovi moji imaju skladan brak. Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude.. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni, i moja majka prema ocu. Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

"Prodao sam očevu jedrilicu"

Vuk inače voli mnogo vremena da provodi u prirodi, pa je od dela honorara kupio vikendicu na Mokroj Gori, a jedrilicu, koju je nasledio od oca, je morao da proda.

- Da, kupio sam vikendicu, ali to su bile druge godine. To vreme ne znam da li će se vratiti, voleo bih to, naravno, ali ne verujem. Jedrilica je pripadala tati. Prodao sam je očevom drugu jer nisam mogao da plaćam ležarinu. Da sam plaćao ležarinu, to bi bilo preskupo. Nije ona preterano vredna, a ja svakako imam preko leta za plovidbu par čamaca i ribaricu.

Sredio vikendicu po svojoj meri

Vuk Kostić, sve je vikendicu sredio po svojoj meri, a neretko pozove i prijatelje da mu prave društvo.

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

On je unutrašnjost brvnare sredio po svojoj meri, a mnogi kažu da ima nalik lovačkom domu, s obzirom na dekoraciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija