• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

01.02.2024

13:14

Stranci odlepili na Zejninu pesmu! Oslovljavaju je kraljicom i Diznijevom junakinjom, prognoziraju joj pobedu na Evroviziji

Printscreen You Tube

Estrada

Stranci odlepili na Zejninu pesmu! Oslovljavaju je kraljicom i Diznijevom junakinjom, prognoziraju joj pobedu na Evroviziji

Podeli vest

Jedna od prijavljenih izvođača na predstojećem izboru za "Pesmu za Evroviziju", Zejna Murkić pesmom "Najbolja" već je privukla veliku pažnju ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu.

Ljubitelji i strastveni fanovi "Evrovizije" već su registrovali Zejnu i njenu pesmu, te primetili da ona može biti veliki favorit. Izvesni Vilijam i Sinan objavili su snimak u kojem komentarišu potencijalne predstavnike na predstojećoj Evroviziji koja će se održati u Malmeu u Švedskoj. 

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Kako su naveli, Zejnu su zapazili još prošle godine kada je pokušala da se plasira na prestižno muzičko takmičenje s pesmom "Rumba". Stranci su zahvaljujući Zejni naučili i malo srpskog jezika što su i pokazali prilikom komentarisanja:

- Hvala ti mnogo, dušo draga za svu ovu ljubav. Ja sam apsolutno uzbuđen - započeo je Sinan koji se obratio Zejni najpre na srpskom. 

- Kada se prvi put pojavila bila je kao balerina, diznijeva junakinja i oduševila je pesmom "Rumba", a sada ćemo videti da li je zaista najbolja, pošto joj se pesma tako zove. Seksi je, ona je i jabuka i disko kugla. Otrovala me je - između ostalog kazali su momci koji za pesmu naše pevačice tvrde da je zaista pobednička. 

Zejna će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju" najpre u polufinalu 27. ili 28. februara, a nakon toga 3. marta sledi finale gde će biti proglašen pobednik i srpski predstavnik za Evroviziju 2024. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija