• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

02.02.2024

17:06

"Ona je opajdara": Janjuševe komšije prokomentarisale njegovo pomirenje sa Aneli, pa otkrile kada se vraća u rijaliti?

ATA

Estrada

"Ona je opajdara": Janjuševe komšije prokomentarisale njegovo pomirenje sa Aneli, pa otkrile kada se vraća u rijaliti?

Podeli vest

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš danas je otišao u Prijepolje na četrdesetodnevni pomen pokojnom bratu Mihailu, a mnogi su se zapitali kada će se vratiti u "Elitu".

Janjuš je odlučio da ode na groblje zajedno sa porodicom i prijateljima, a kako kažu njegove komšije, neće se dugo zadržati u rodnom gradu.

Foto: Foto: Instagram

 

- Kruna je gore u kući, nisu želeli da se potresa i prisustvuje pomenu. Janjuš će se nakon pomena vratiti u kuću da provede bar dva sata sa njom, pa se večeras vraća u "Elitu", tako smo čuli - rekla je navodno jedna komšinica za Republiku i dodala da mu se uopšte ne sviđa što se u rijalitiju pomirio sa svojom devojkom Aneli Ahmić:

- Aneli je prava opajdara, uopšte mu nije bila potrebna veza sa njom. Mislili smo da se opametio kad je izašao iz "Elite" i da joj se neće vratiti, ali je poklekao... Trebalo je da sačeka da prođe bar 40 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija