• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

03.02.2024

15:21

Emotivno! Ćerka voditelja "Informer" televizije oduševila sve: Iskra (5) otpevala ovu patriotsku pesmu (VIDEO)

Informer

Estrada

Emotivno! Ćerka voditelja "Informer" televizije oduševila sve: Iskra (5) otpevala ovu patriotsku pesmu (VIDEO)

Podeli vest

"Kalinu, koja ima sedam godina i Iskru koja ima pet godina vaspitavam tako da znaju ko su i šta su, u vremenu kada nam globalisti razbijaju tradiciju, porodicu i kulturu."

Voditelj TV "Informer", Igor Ćurčić, prilično je aktivan na svom Instagram nalogu, na kojem često deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Ovoga puta, on je objavio emotivan snimak u kojem je pokazao atmosferu iz svog porodičnog doma, ali i ćerku Iskru koja peva i igra uz pesmu proslavljene umetnice Danice Crnogorčević - "Veseli se srpski rode".

"Njihova je sila, naša je vera", napisao je voditelj uz ovu objavu i time poslao jasnu patriotsku poruku.

Igora smo odmah pozvali i zamolili ga da nam, pre svega, kaže ko je Iskru naučio ovu pesmu?

- Kalinu, koja ima sedam godina i Iskru koja ima pet godina vaspitavam tako da znaju ko su i šta su, u vremenu kada nam globalisti razbijaju tradiciju, porodicu i kulturu i po agendi prave bezlične mase koje svemu znaju cenu, a ničemu vrednost - rekao nam je Igor i kroz osmeh dodao:

- Supruga nekada misli da preterujem, ali same me je birala. -

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

S obzirom na to da u našoj zemlji, nažalost, ima podosta i autošovinista, Ćurčić ima veoma jasnu poruku:

- Dovoljno je što takvi kmeče po belosvetskim pragovima, tražeći neku dodatnu kaznu za svoju zemlju, pa smatram da svi mi koji to nismo moramo da širimo istinu, da od dece stvaramo osvešćene ljude. Taj "demokratski, razvijen svet" proizvodi ratove u kojima stradaju najviše nevini, a onda deli lekcije o ljudskim pravima - jasan je u svojim stavovima voditelj "Informera".

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

- Naša zemlja bije bitku za malo pravde sa takvima, a odmažu joj mnogi, pa čak i neki naši građani koji po ulici šetaju napadajući svoju zemlju i stideći se svog sela i opanka. Moja je otadžbina Srbija, niko je drugi neće čuvati ako to mi ne činimo. -

I za kraj Igor poručuje da se nada da će ovo bezumlje širom sveta prestati i da će "pravda" prestati da se deli prema boji kože, veri, naciji, odnosno prema profitu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija