• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

04.02.2024

14:54

Breskvičinu pesmu nazivaju genocidnom, ona uzvraća udarac: Šiptari je napali, pevačica odbrusila: Pametnija sam!

rts/shutterstock

Estrada

Breskvičinu pesmu nazivaju genocidnom, ona uzvraća udarac: Šiptari je napali, pevačica odbrusila: Pametnija sam!

Podeli vest

Pevačica se osvrnula na pojedine negativne komentare i sramotne optužbe!

Anđela Ignjatović Breskvica nastupiće na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju" pesmom "Orlovo gnezdo". Numera je privukla ogromnu pažnju i simpatije ljudi, a dosad broji više od dva miliona i 200.000 pregleda.

Međutim, ima i onih kojima se kompozicija nije dopala, a naglasniji su Albanci koji su se našli prozvani i udarili na srpsku pevačicu, tvrdeći da ona u pesmi "poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom".

Foto: ATAIMAGES

 

Ona se sada osvrnula na događanja, koja proteklih dana izazivaju ogromnu pažnju.

- U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Iksu. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla je pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Breskvica je otkrila da bi odlazak u Švedsku bio njen najveći dosadašnji karijerni uspeh.

- Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na "Evroviziju", ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere - rekla je Breskvica za Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija