• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Marko Breković

06.02.2024

14:02

Seka zavapila za pomoć: "Ima strahove, skriva se, ima li ko stručan ovde?"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Seka zavapila za pomoć: "Ima strahove, skriva se, ima li ko stručan ovde?"

Podeli vest

Seka Aleksić veoma je aktuelna na svim društvenim platformama, a sada se na Iksu, bivšem Tviteru, obratila svojim pratiocima i zatražila stručnu zdravstvenu pomoć.

Pevačica Svetlana Seka Aleksić poznata je po čestim humanitarnim akcijama i pružanju pomoći onima kojima je to zaista potrebno.

Foto: Estock

 

Seku je ovog puta ganula tužna životna priča jedne majke, koja je, zbog problema sa kojima se nosi, poželela da sebi oduzme život. Pevačica je odmah reagovala i zamolila sve pratioce i one koji su u mogućnosti da pomognu ovoj nesrećnoj ženi.

 

 

- Dobila sam mejl od jedne majke koja ima 42 godine, tri sina i muža u duševnoj bolnici. Najmlađi sin, koji ima sličnih problema i trauma kao otac, kom se u školi deca smeju, ima strahove upiški se, skriva se... Najstariji sin, prva godina na Fakultetu za veterinarsku medicinu, koji radi sve fizičke poslove kako bi platio stan i kupio beli mantil. Ona radi u pekari i plata je premala. Ta žena je htela da izvrši samoubistvo. Pisala sam joj, pružila pomoć. E, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?! Gde treba odvesti to dete, u koju ustanovu? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci daću vam njen kontakt - napisala je pevačica na Iksu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija