• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/I.P.

07.02.2024

13:39

"Mi pevačice nemamo sreće u ljubavi, muškarci su ljubomorni jer smo mi u centru pažnje:" Zorana Mićanović objasnila zašto nema dečka

printscreen

Estrada

"Mi pevačice nemamo sreće u ljubavi, muškarci su ljubomorni jer smo mi u centru pažnje:" Zorana Mićanović objasnila zašto nema dečka

Podeli vest

Mlada pevačica Zorana Mićanović nedavno je pričala o svom emotivnom odnosu i otkrila da nema sreće u ljubavi te da joj je veoma teško da nađe partnera.

Pevačica Zorana Mićanović pored dosta hitova dobija i pohvale na račun svog izgleda. Ovoga puta ona je pričala o svom odnosu sa partnerima i otkrila koliko joj posao zapravo otežava situaciju.

Mislim da mi pevačice nemamo sreće u ljubavi. Naš posao je problem i muškarci su ljubomorni jer smo mi u centru pažnje non stop i oni se osećaju kao kučići koji trče za nama. To je veliki problem- nosi torbu, budi tu, čekaj ovde u tri, četiri sata, pa što si toliko ostala, gde si bila… Mislim da su jako ljubomorni, ima normalnih, naravno, ali nekih 10% i ko ubode alal mu vera - rekla je Zorana, pa dodala:

Foto: printscreen instagram/zorana_micanovic_official

 

Nijedna žena nije ljubomorna kada je sigurna u sebe, a one koje nisu u većini slučajeva nisu sigurne u sebe jesu posesivne. Ljubomora u maloj granici je okej, ali previše po mom mišljenju nije normalno - zaključila je pevačica za "Grand".

Zorana Mićanović sinoć se pojavila na jubilarnom 60. rođendanu Žike Jakšića i zablistala u elegantnoj crnoj kombinaciji, dobila je niz komplimenata na račun izgleda, a na pitanje novinara da li je imala neke intervencije nasmejala se i odgovorila.

Foto: ATA Images

 

Nisam ništa radila na sebi! Prirodna sam totalno. Radila sam jedino trajnu šminku usana i obrva, ali to ne spada u estetske operacije. Ljudi ne vole kada je neko prirodan, odmah traže neku manu. Skinula sam i nadogradnju, ovo je moja kosa - rekla je nasmejana Zorana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija