• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

07.02.2024

19:57

"Najavila je duet, a nije me ni pitala": Nenad Manojlović otkrio sve o odnosu sa Radom, evo zašto nije želeo da snimi pesmu sa sestrom

Informer

Estrada

"Najavila je duet, a nije me ni pitala": Nenad Manojlović otkrio sve o odnosu sa Radom, evo zašto nije želeo da snimi pesmu sa sestrom

Podeli vest

Rada Manojlović nedavno je izrazila želju da sa svojim bratom Nenadom, snimi duet. Međutim, kako se pisalo po medijima, on je odbio saradnju, a sada se oglasio i ispričao svoju stranu priče.

Pevačica Radmila Rada Manojlović, nedavno je na svom profilu na društvenoj mreži Iks, napisala tvit za koji su mnogi posumnjali da je upućen njenom bratu po ocu, pevaču Nenadu Manojloviću i to zato što je odbio da sa njom snimi duet.

Foto: ATAIMAGES

 

- Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na svetu. Tužno - napisala je tada Manojlovićeva.

Sada se, povodom ovih navoda, oglasio Nenad, te izneo svoju stranu priče i otkrio u kakvom je odnosu sa Radom:

- Pročitao sam neke stvari o tome na internetu, a da budem iskren, nisam ni pričao sa njom na tu temu. To nije prvi duet koji mi je predložila, to je neki treći ili četvrti o kom pričamo - rekao je pevač, pa dodao:

Foto: ATAIMAGES

 

- Prva dva sam ja predložio, pa je ona odbila jer joj se pesme nisu dopale. U ovoj trećoj pesmi postoji ta neka igra reči koja pominje oca i to da je odveo sina negde sa sobom. Meni je to malo bilo odbojno. Tada smo radili Novu godinu i bukvalno nijedan dan nisam bio slobodan, pa sam samo gledao kada ću da provedem nešto malo vremena sa klincima i suprugom. Hteo sam da ostavim telefon jer stalno zvoni i kada bih se javljao svakom na telefon, danima ga ne bih ispuštao iz ruke. Desilo se da joj nisam odgovorio, ali to je nešto najnormalnije jer se ni ona meni ne javlja po deset dana. To je normalno i ne zameram joj - rekao je Nenad, pa prokomentarisao sestrinu reakciju na odbijanje pesme:

- Mislim da je malo burnije odreagovala jer ja nisam hteo da snimim pesmu koja mi se nije svidela. Ona je najavila duet, a da me nije ni pitala. Bilo je malo prevremeno - zaključio je Manojlović za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija