• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/I.P.

08.02.2024

13:27

Dinča stao u odbranu Severine, pa poručio: "Hladniji sam prema deci, majka ima jači instinkt"

Novak Djurović, Drustvene mreze

Estrada

Dinča stao u odbranu Severine, pa poručio: "Hladniji sam prema deci, majka ima jači instinkt"

Podeli vest

Pevač Milan Dinčić Dinča prokomentarisao je situaciju u kojoj se nedavno ponovo našla Severina i evo šta on misli o tome.

Poznati folker Dinča prokomentarisao je nedavni slučaj oduzimanja deteta pevačici Severini, naglašavajući da je njegovo mišljenje da dete treba da odrasta uz majku.

- Ne znam šta da kažem za to, moja supruga je to malo više pratila. Ja manje pratim televiziju i medije, ali ispratio sam. Šta da kažem, sve se dešava sa nekim Božijim razlogom. Ipak, Jelena i ja mislimo da dete treba da odrasta uz majku. Majka je majka, ja sam isto hladniji prema mojoj deci. Ona pazi i da ne padnu, i tako dalje, a ja tu i tamo. Nije mi svejedno, ali opet majka ima taj jači instikt - rekao je Dinča.

Foto: ATA Images

 

S obzirom na to da Dinčić izgleda mladoliko, novinari su ga nedavno pitali i u čemu je njegova "tajna", a on je objasnio da je za dobar izgled zaslužno nekoliko faktora.

- Hvala Bogu, takva mi je genetika. Kada se obrijem izgledam još mlađe. Genetika je važna, takvi su mi majka i otac, mladoliki i povukao sam na njih. Čim krenu topli dani, skidam bradu, tako svake godine -  izjavio je za pevač za "Grand".

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Dinča je pre deceniju i po učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda", u kojem je bio finalista, a u međuvremenu se oženio i dobio dvoje dece. Priznaje da mu porodica mnogo nedostaje na poslovnim putovanjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija