• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

08.02.2024

23:18

Sejo Kalač napravio incident nakon nastupa u Nemačkoj, policija zamalo reagovala! Njegov menadžer ovim rečima prokomentarisao celokupni skandal

Novak Đurović

Estrada

Sejo Kalač napravio incident nakon nastupa u Nemačkoj, policija zamalo reagovala! Njegov menadžer ovim rečima prokomentarisao celokupni skandal

Podeli vest

Sejo je navodno vređao putnice u autobusu dok se vraćao sa svog nastupa, zbog čega je više puta bio opominjan.

Pevač Sejo Klač navodno je napravio skandal u autobusu dok se vraćao sa svog nastupa, prenosi bosanski portal "Crna hronika". 

Kako se navodi, drama se dogodila na putu Duisburg (Nemačka) - Mostar (BiH), kada je Sejo, konzumirao alkohol tokom putovanja. On je navodno tokom putovanja vređao putnice u autobusu, zbog čega je više puta bio opominjan.

Foto: Youtube printscreeen

 

"Crna hronika" piše da su putnici bili spremni da pozovu policiju, međutim, uspeli su da smire situaciju. Nakon dolaska u Bosnu i Hercegovinu, Kajač je izašao je u Bugojnu, zajedno sa svojim telohraniteljom koji je bio sve vreme uz njega, a ostali putnici su nastaviili putovanje.

Njegov menadžer se oglasio za medije i samo kratko prokomentarisao celokupnu situaciju. 

- Komentar je suvišan, preuveličali su sve - poručio je saradnik Seja Kalača za "Telegraf.rs."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija