• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

15.02.2024

13:33

Andrija Milošević sa suprugom na neobičan način obeležio Dan zaljubljenih (VIDEO)

ATA Images

Estrada

Andrija Milošević sa suprugom na neobičan način obeležio Dan zaljubljenih (VIDEO)

Podeli vest

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uskoro će proslaviti drugu godinu braka, a da ljubav kod njih i dalje cveta. Njih dvoje su sada na neobičan način obeležili dan posvećen ljubavi.

Supruga popularno glumca je iznenadila svoje fanove. Ona je juče umesto čestitke za Dan zaljubljenih postavila klip koji je privukao pažnju svima.

Aleksandra Tomić je podelila video kroz koji je želela da ukaže šta to nije ljubav. Ona je zajedno sa svojim suprugom Andrijom Miloševićem napravila klip koji je izazvao veliku paćnju domaće javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Video je na kontu porodičnog nasilja, sastoji se iz potresnih članaka i divnih stihova koji ukazuju na pomoć i na to da žene treba voleti i biti prema njima nežan svaki dan, a ne taj jedan do dva dana u godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija