• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć.

16.02.2024

22:15

"Dragana očekivano puni više Arena": Damir Handanović u društvu supruge došao na koncert, ne krije da ceni pevačicin rad (VIDEO)

Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Dragana očekivano puni više Arena": Damir Handanović u društvu supruge došao na koncert, ne krije da ceni pevačicin rad (VIDEO)

Podeli vest

Damir Handanović među onima je koji su večeras došli da upriliče jubilej kraljice folk muzike Dragane Mirković.

Kompozitor se pojavio u društvu supruge Dubravke, a odmah po dolasku obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer.

- Dragana Mirković je jedna od naših najvećih zvezda i očekivano puni i više Arena, a ne samo jednu. Poznajem je dugo, radio sam joj i neke pesme. Ona je izvođač koji neguje stariju, ali i noviju muziku. Njena omiljena pesma mi je "Milo moje". Drago mi je i što je humanitarna turneja. Mirkovićeva je uvek imala veliko srce. 

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

 

Naposletku, otkrio je da li se čuo sa pevačicom pred večerašnji spektakl.

- Nismo se čuli, evo sada ću je videti. Pozdraviću tom prilikom i Tonija, ali i nju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija