• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.02.2024

16:29

"Daće Bog da se ostvarimo kao roditelji!" Maca se posle četiri meseca veze venčao sa dve decenije mlađom devojkom: "Meni taj papir nije ništa značio!"

ATAimages

Estrada

"Daće Bog da se ostvarimo kao roditelji!" Maca se posle četiri meseca veze venčao sa dve decenije mlađom devojkom: "Meni taj papir nije ništa značio!"

Podeli vest

Maca i Jovana u braku su osam godina, a kako je istakao glumac, trenutno najveća želja mu je da supruga i on dobiju dete.

Glumac Dragan Marinković Maca 2016. godine godine oženio se po treći put nakon samo par meseci zabavljanja sa Jovanom. Macina supruga Jovana, koja je po zanimanju frizerka, mlađa je od njega više od 20 godina, ali njima prevelika razlika u godinama nikada nije predstavljala problem jer oni od prvog dana uživaju u ljubavi. 

Foto: ATAimages

 

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana još nemaju svoju decu, ali je istakao da se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima.

Foto: ATAimages

 

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dvadesetoro dece, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imam jedanaestoro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

Jovana i Maca su pre par godina izgubili bebu, a glumac je otkrio kako su se nosili sa gubitkom. 

- Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa - rekao je Marinković za "Premijeru" i istakao da je bilo bitno da se psihički oporave od svega kroz šta su prošli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija