• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.02.2024

21:31

Četrdeset dana od tragične pogibije pevačice! Andrijanin otac se oglasio emotivnim rečima: "Ti nisi otišla, promenila si samo mesto boravka!"

Instagram

Estrada

Četrdeset dana od tragične pogibije pevačice! Andrijanin otac se oglasio emotivnim rečima: "Ti nisi otišla, promenila si samo mesto boravka!"

Podeli vest

Andrijanin otac se danas nakon pomena, emotivnim rečima oglasio na svom profilu.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

 

Porodica Lazić danas je obeležila četrdesetodnevni pomen na groblju u u Velinom selu, rodnom mestu nastradale pevačice. 

Foto: Instagram

 

Nakon pomena, Andrijanin otac se potresnim rečima oglasio na svom Fejsbuk profilu. 

- Jedina moja... Dan za danom i evo četrdeset dana prodje. Četrdeset dana od kad sam te zadnji put zagrlio i osetio da je ovo moje srce suviše malo da bi u njega stala sva ljubav koju sam osećao dok si bila u mom zagrljaju. Anči moja, moja prva srećo, prva prava ljubavi koju sam osetio tog novembra kada si došla na svet. Kada sam te video shvatio sam da do tada nisam znao šta znači osetiti ljubav. Ljubav, sreća i ponos bila si ti. Sa tobom je sve počelo. Uživao sam jedina moja u svakom trenutku tvog odrastanja. Tvoj prvi osmeh, prva reč, prvi korak, prvi odmor. Sa tobom sam odrastao i ja. Uz tebe sam kako si rasla shvatao da i ja tek tad počinjem da uviđam svrhu i cilj života. Koliko sam ponosan bio na svaki tvoj uspeh. Voleo sam da te zovem moj advokatić. To sam ti govorio jer si odavno bila prevazišla mene. Tvoja upornost i tvoji ciljevi davno su prevazišli sva moja očekivanja. Koliko smo još planova imali, koliko snova. A sve se ugasilo tog kobnog januara. Nedostaješ mi... Samo dve reči, a toliko govore. Nedostaješ za juče, za danas, za sutra. Nedostaje mi sve što smo imali - napisao je on na svom profilu, pa dodao: 

Foto: Foto: Facebook

 

- Voleo bih da mogu da vratim vreme. Da te još jače zagrlim i još jednom pomirišem. Da tvoj miris mogu da osetim sad kad te nema. Jedina moja, ti nisi otišla. Nećeš nikad otići dok kuca ovo moje srce. Svaki otkucaj je za tebe. Promenila si samo mesto boravka. Otišla u raj, gde anđelima i jeste mesto. Jer ti si uvek bila anđeo. Sad svako veče gledam u zvezde jer znam da među njima si ti. Znam da negde od gore i ti gledaš u mene. Znam da ćeš me čekati. Jer samo je nebo dom. Volim te jedina moja... - napisao je on. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija