• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

19.02.2024

08:21

Slobina žena očajna, ne može da mu nađe odelo za svadbu! Radanović se ženi i želi samo jednu stvar da obuče

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Slobina žena očajna, ne može da mu nađe odelo za svadbu! Radanović se ženi i želi samo jednu stvar da obuče

Podeli vest

Pevač pravi gala svadbu, a supruga mu u panici zbog priprema

Jelena i Slobodan Radanović odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali pred Bogom. 

Pevač i njegova supruga, po svemu sudeći, napraviće gala svadbu i sada se uveliko bave organizacijom veselja. Međutim, Jelena ima dosta poteškoća pošto njen suprug neće da obuče bilo kakvo odelo, već posebno. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Naime, Sloba je tražio maslinasto zeleno odelo s obzirom na to da ovu boju kao i maskirnu garderobu obožava. Kako bi mu ispunila ovu želju Jelena je odlučila da pomoć potraži od svojih pratilaca na Instagramu kojima se požalila da nije problem samo boja, već i veličina s obzirom na to koliko je Radanović krupan:

- Gde ima maslinasto odelo u broju 58? Ženi mi se muž - napisala je Jelena, a zasigurno je dobila dosta odgovora. Ipak, nije poznato da li je uspela da nađe odelo za svog supruga.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Kako se spekuliše, Jelena i Sloba svadbu će napraviti sutra, u utorak, a očekuje se veliki broj poznatih ličnosti. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Pevač i njegova supruga Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Nedugo potom su se u tajnosti venčali i u opštini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija