• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.T. - D.S.

19.02.2024

15:09

"Razgovarali smo 45 minuta"! Đorđe David konačno pričao sa čovekom čija je žena stradala u saobraćajki: "Bio je to emotivan razgovor" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Razgovarali smo 45 minuta"! Đorđe David konačno pričao sa čovekom čija je žena stradala u saobraćajki: "Bio je to emotivan razgovor" (VIDEO)

Podeli vest

Roker Đorđe David je priznao da mu je najzad pao kamen sa srca.

Đorđe David je nedavno u Severnoj Makedoniji imao saobraćajnu nesreću prilikom koje je iz nehata usmrtio ženu. Dugo je najavljivao razgovor sa njenim suprugom, a sada je otkrio da se našao sa njim kako bi pričali o svemu što se dogodilo.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Kasne mi obaveze i zadaci zbog svega onoga što mi se desilo, pa su me sad ubacile u "turbo mod" i to je ono što mi baš prija - rekao je on na današnjem snimanju emisije "Zvezde Granda" i otkrio kako je tekao dugoočekivani susret: 

- Susreo sam se sa čovekom čija je supruga stradala u toj saobraćajki. Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, krajnje normalan, krajnje očinski, on je isto otac ženskog deteta. To je nešto što mi je bilo neverovatno važno, da skinem ogroman teret sa svog srca, jer sam znao da je i on želeo da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Važno mi je da sam preko puta sebe imao čoveka ko je apsolutno svestan cele situacije i koji je svestan da sam bio savestan i da sam postupio najbolje moguće. Jedino što je moglo da bude bolje je da se ja nisam pojavio i da se to nije desilo. To mi daje snagu i veru da postoji ljudskost - rekao je on, pa nastavio:

- Seli smo na javno mesto, jedan preko puta drugog... Bio je to jedan neverovatno emotivan razgovor koji je trajao 45 minuta i to nikada neću zaboraviti - otkrio je roker, a na pitanja da li se konačno oseća lakše odgovorio je:

- Da pao mi je kamen sa srca. Zahvalan sam tom čoveku, svim ljudima koji su afirmativno delovali u tom trenutku. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija