• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2024

13:54

Neda Ukraden na ivici suza: Pevačica se prisetila svog velikog hita, evo kako je nastao (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

Neda Ukraden na ivici suza: Pevačica se prisetila svog velikog hita, evo kako je nastao (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Neda Ukraden je danas održala konferenciju za štampu na kojoj je govorila o predstojećem koncertu u MTS Dvorani.

Neda je tom prilikom otkrila koja pesma joj je jedna od najdražih.

- Neću vam sve otkrivati, ali otpevaću jednu koju nisam nigde posle tog prvog izvođenja. Zamolila sam Batu Kovača da mi napiše pesmu, a da mi Marina napiše tekst. Dogovorili smo se to u februaru, a meni je 2. marta umro otac u 69. godini. Bila sam užasno vezana za njega kao jedinica i on za mene. Nestao je bukvalno za dva-tri meseca. Ali, znate kako, šou ide dalje, dogovorili smo i taj festival. Jedva sam otpevala pesmu "Hej da sam tebe slušala ćale", jer je svaka reč neka moja situacija. Marina Tucaković je znala mene i moj ljubavni život i moj odnos sa ocem. Mislim da su to najlepši stihovi koje je napisala za neku pesmu koja nije komercijalna - rekla je ona i otkrila da je jako srećno zbog predstojećeg koncerta u Beogradu:

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

- Lepo je pevati u svom gradu, baš u ovoj dvorani, volim je jer je komunikacija sa publikom bliska - kaže pevačica koja posebnu zahvalnost ima prema svojoj porodici, kojoj joj je na prvom mestu u životu:

- Moj odnos prema mojoj porodici je porodica na vrhu, pa onda sve druge stvari. Moji unučići su moje najveće blago. Mom životu i mojoj karijeri su dali jedan neverovatan smisao. Oni će uvek biti moja deca, dokle god sam živa. 

Ceo intervju možete odgledati u videu ispred.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija