• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

22.02.2024

18:28

"Da li će moje telo ikada više ovako izgledati?" Katarina Kolozeus van sebe, priznala sa kakvim problemom vodi borbu

Informer

Estrada

"Da li će moje telo ikada više ovako izgledati?" Katarina Kolozeus van sebe, priznala sa kakvim problemom vodi borbu

Podeli vest

Katarina Kolozeus je na svom profilu podelila fotografiju sa svojim suprugom Ljubom Perućicom i požalila se na problem koji ima.

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus početkom novembra prošle godine postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Aleksej. 

Bračni par uživa u skladnoj ljubavi o čemu svedoče njihove svakodnevne objave na mrežama. Ipak, Katarina je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju i požalila se koji problem ima. 

Foto: Foto Informer.rs

 

- Šalje meni muž našu staru sliku, od pre godinu dve, gledam i pitam se da li da zaplačem što više nisam ovako zgodna, zašto sam tada mislila da sam strašno debela i da li će moje telo ikada više ovako izgledati? Onda kažem ma da li je to uopšte bitno, da li će me izgled učiniti srećnijom? Pa i on se puno ugojio, starimo - napisala je Katarina ispod zajedničke fotografije koju joj muž poslao.

Međutim, Katarina je rešila da stavi tačku na sedelački način života i krene da radi na sebi punom paraom, pa se na pomenutoj objavi nadovezala:

- Onda ponovo razmislim i kažem pa šta ako starimo, valjda treba da budemo zadovoljni sobom i da treniramo, da se hranimo zdravo? I eto tako vam ja odlučim da je vreme za promene i da okrećem novi list. Počinjemo da treniramo i da vodimo računa o ishrani. Na kraju dođe veče, "zavalimo se" u garnituru, pustimo seriju, pogledam Ljubu i pitam ga: "Šta ti se jede, ali molim te da je nešto konkretno sa puno sosića?" I eto, toliko od nas i našeg zdravog života. Izgleda da ćemo ipak biti debeli i srećni - dodala je Katarina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija