• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

24.02.2024

16:39

Karleušu na MTV nazvali balkanskom Madonom: "JK je superzvezda, Lejdi Gaga ju je kopirala" (VIDEO)

Milos Miletic

Estrada

Karleušu na MTV nazvali balkanskom Madonom: "JK je superzvezda, Lejdi Gaga ju je kopirala" (VIDEO)

Podeli vest

Danas, 24. februara, emitovana je epizoda popularnog američkog šou-programa u kojem se pojavljuje lik srpske muzičke zvezde.

Srpska pevačica Jelena Karleuša ponovo se našla u svetskim medijima.

Muzičku zvezdu je, kao što smo ranije pisali, imitirala dreg kraljica u najpopularnijem šou-programu tog tipa na svetu, "RuPol dreg rejs", koji se emituje na američkoj televiziji MTV, a dostupan je i na Netfliksu. 

Muškarac, poreklom Rus, koji se predstavlja pod imenom Plejn Džejn, ušao je u ulogu srpske senzacije, i to u sklopu igre "Sneč gejm", u kojoj je i pobedio. 

Prethodno, on je Jelenu, kao jedinu pevačicu van engleskog govornog područja čiji se lik pojavio u emisiji, predstavio rečima:

- Jelena Karleuša je srpska superzvezda! Ono što je Madona u Sjedinjenim Američkim Državama, to je JK na Balkanu. Čak je i Lejdi Gaga mnogo puta "kopirala" - rekao je. 

Podsetimo, Jelena Karleuša sinoć je održala spektakularan koncert u Sofiji, kada je dala intervju tamošnjoj nacionalnoj televiziji. 

Tom prilikom, domaćini emisije dotakli su se pevačicinih ranijih izjava akonto "bugarskog treša".

"Pojedini bugarski pevači oštro su reagovali na tvoj komentar da je u Srbiji došlo do šokantnog porasta treša i šunda u muzici, poplave bugarskih petparačkih s*anja i jeftinih amaterki u haljinicama iz Tadžikistana. Kako sad gledaš na to?"

- Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet - Azisom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija