• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.02.2024

22:33

"Došla je i rekla - para nemam" Ova mega zvezda duguje mnogo Saši Popoviću: Obožava je Balkan, a nije Lepa Brena

ATAIMAGES

Estrada

"Došla je i rekla - para nemam" Ova mega zvezda duguje mnogo Saši Popoviću: Obožava je Balkan, a nije Lepa Brena

Podeli vest

Čovek koji domaćom estradom vedri i oblači decenijama unazad ispričao je jednom prilikom nesvakidašnju situaciju koja se dogodila sa folk legendom Indirom Radić.

Saša Popović zaslužan je za uspeh mnogih pevača na estradi, a jedna od onih koje svakako duguju veliku zahvalnost ovom estradnom magu je i pevačica Indira Radić.

Ona danas može da se pohvali mnogim hitovima, a možda ništa od toga ne bi bilo da joj davne 1996. godine upravo Popović nije pružio pomoć.

Foto: ATAIMAGES

 

Indira je na samom početku svog estradnog puta izdala nekoliko albuma sa "Južnim vetrom". Nakon ove saradnje folk pevačica 1995. godine izdaje i jedan albim za "PGP RTS", a sa ovog albuma svi i dan danas pamtimo hit "Srpkinja je mene majka rodila". Međutim, bez obzira na veliki hit koji je imala, ona je uspela da izgubi sav novac. Ne znajući kako dalje, odlučila je da pomoć potraži upravo od Saše.

Foto: ATA Images

 

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla je u produkciju "Zam", onako u patikama, farmericama i rekla: "Je l' možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću uraditi album i da se javi prvog septembra - ispričao je Popović jednom prilikom, prenosi Blic.

Indira Radić je danas velika folk zvezda, niže hitove, a mnogi obožavaju njenu muziku i nastupi su joj uvek veoma posećeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija