• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

26.02.2024

07:02

"Moj brak nije idealan, glasni smo kad krene frka": Indira Levak ogolila dušu, pa za Informer otkrila istinu o odnosu sa suprugom

ATAimages

Estrada

"Moj brak nije idealan, glasni smo kad krene frka": Indira Levak ogolila dušu, pa za Informer otkrila istinu o odnosu sa suprugom

Podeli vest

Indira Levak je u intervjuu za Informer govorila o suprugu, a dotakla se i odnosa sa pevačem Halidom Bešlićem

Moj brak nije idealan, kaže Indira Levak (50)! Bivša pevačica kultne hrvatske grupe "Kolonija" nastupila je nedavno u sklopu "Praznika Mimoze" u Herceg Novom, a u ekskluzivnom intervjuu za Informer po prvi put je govorila o privatnom životu, suprugu i braku koji traje 25 godina...

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

 

Uvek ste energični i pozitivni, kako vam to polazi za rukom?

- To sam prosto ja! Priroda i dar od Boga. Kažu da sam popila neki energetski napitak kada sam bila mala (smeh). Vesela sam, ali imam i loše trenutke. Tada se sakrijem u četiri zida i procesuiram stvari, znam i da zaplačem, ali to brzo prođe.

U srećnom ste braku, kako održavate strast i ljubav nakon toliko godina?

- Brak mi nije idealan, nema takvog! Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam devica, on je ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon dvadeset pet godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede.

Da li su vas se muškarci zbog temperamenta ranije plašili?

- Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: šta ću ja sa pevačicom, a ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 časova, a stigao je tek u 19, oklevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pesme. Verujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu reč u kući! Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene.

Foto: ATAimages

 

Šta vam se najviše sviđa u Srbiji? Fanovi, Beograd, klubovi...?

- Predivna publika mi je u Beogradu, ali se često kratko zadržim. Volim tu srčanost, u Srbiji sam uvek rado viđen gost i beskrajno sam zahvalna što publika tamo peva sve moje pesme od početka do kraja.

Kako se opuštate, odmarate?

- Kada ne radim, gledam Netfliks, to me opušta i zabavlja, odlazak u prirodu sa mojim suprugom i našim malim životinjicama. Obožavam svoje pse. Volim i da putujem.

Imate li poroke?

- Slavonka sam, volim da popijem rakijicu (smeh).

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

 

Kako komentarišeš to što se Martina Vrbos bori da predstavlja Srbiju na Evroviziji, umesto Hrvatsku?

- Zašto da ne? To je njeno pravo i njena želja, volja... Ne vidim tu nikakav problem.

Halid Bešlić je moj brat

Kakav je tvoj odnos sa Halidom Bešlićem?
- Halid mi je kao brat, veoma smo povezani. Snimali smo i duet, a Halid mi nikad neće oprostiti što sam "Gukni, golube" umesto sa njim, snimila sa tamburašima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija