• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S.

25.02.2024

23:54

"Muvaju me na Instagramu, a plaše se da mi priđu": Neda Ukraden ni u osmoj deceniji ne odustaje od ljubavi

ATAIMAGES

Estrada

"Muvaju me na Instagramu, a plaše se da mi priđu": Neda Ukraden ni u osmoj deceniji ne odustaje od ljubavi

Podeli vest

Neda je za Informer otkrila da svakodnevno dobija komplimente od suprotnog pola, gde god da se pojavi.

Muškarci se plaše da mi priđu, kaže Neda Ukraden (73)! Legenda pop-folk muzike u intervjuu za Informer govorila je o tome kako joj se muškarci udvaraju, kao i zbog čega to čine porukama, a ne uživo.

Foto: Informer

 

- Često dobijam poruke na Instagramu, valjda je to prateća pojava društvenih mreža, dok se uživo teško usuđuju da mi priđu. Komplimenata uvek ima, gde god se pojavim, da li je to na aerodromu ili ispred zgrade, tu su. Drago mi je što je tako, imponuje mi - kaže ona i dodaje da bi više volela kada bi se muškarci osmelili da joj se udvaraju kao što su to nekada činili.

Pevačica, koja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih, ističe da ključ njene vitke linije leži u uravnoteženoj ishrani koju poslednjih decenija upražnjava:

- Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu... Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine... Trudim se da sam stalno u ravnoteži, a ravnoteža je u životu uvek bitna.

U odabiru garderobe za javna istupanja pevačica uvek traži savet od ćerke Jelene. Nedina naslednica kaže za Informer da joj to ne pada teško jer njih dve imaju sličan ukus.

Foto: ATAIMAGES

 

- Mama voli da se konsultuje sa mnom oko oblačenja, ona ima svoj stil koji sjajno iznese, ali moram da priznam da imamo sličan ukus i da se skoro uvek složimo - naglašava Jelena.

Neda Ukraden se pred svoj solistički koncert u Mts dvorani, koji je zakazala za 14. mart, osvrnula i na uspomene koje taj prostor u njoj budi:

- Ja sam po ko zna koji put u dvorani za koju me vežu divne uspomene. To je mesto u kom sam održala svoj prvi veliki solistički koncert, davne 1975. godine. Tadašnji Dom sindikata bio je najprestižnije mesto za održavanje koncerata. To je kultno mesto u kojem su mogle da nastupaju samo prave zvezde, odnosno ličnosti koje imaju ime i prezime, integritet i pevači koji imaju hitove, albume, popularnost. Na početku karijere, kada su se desili prvi uspesi, naročito kada sam postala član najveće estradne organizacije "Beogradska estrada", javila se želja da i ja održim baš tu prvi koncert. To je bilo ostvarenje mojih snova.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Objaviću drugi deo knjige "Zora je svanula"

Ukradenova je ekskluzivno najavila i nastavak svoje autobiografije "Zora je svanula".
- Biće nastavka, jer se prvi deo završava 1992. godinom, koja je predstavljala veliki rez u mom životu. Nastavak je od tada, pa do ovih dana i smatram da treba da prođe određeni vremenski period da bi se neke stvari glasno i jasno rekle, da bi o njima smelo javno da se govori - zaključila je Neda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija