• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.02.2024

09:01

"Ja sam dobila dete, on nekretninu"! Naša pevačica ostavila stan suprugu nakon razvoda: Jedina sam žena koja je to uradila

ATAIMAGES

Estrada

"Ja sam dobila dete, on nekretninu"! Naša pevačica ostavila stan suprugu nakon razvoda: Jedina sam žena koja je to uradila

Podeli vest

Popularno pevačica narodne muzike, Neda Ukraden, nedavno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke.

Neda Ukraden, već decenijama važi za jednu od najpopularnijih pevačica narodne muzike, a sada je odlučila da progovori i na temu razvoda. Naime, pevačica je, nakon razvoda od čoveka sa kojim je u braku provela 10 godina, odlučila da stan u kojem je živela sa bivšim suprugom, ostavi upravo njemu:

- Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dodelio dete. Od svakog nastupa sam ja ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog deteta. Treba sačuvati dostojanstvo, pre svega zbog deteta. Ja sam njemu uvek bila prijatelj, ali i on meni. Nikad ne bih dala da neko kaže neku ružnu reč protiv njega. Ja najbolje znam koje su njegove mane. Bio je jako dobar čovek, veliki intelektualac, nažalost u svetu nacionalizma i primitivizma... On se tu nije snašao i patio je zbog toga, ali ja za to nisam kriva. Sačuvali smo poštovanje jedno prema drugom- rekla je Neda Ukraden, pa se nadovezala:

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

- Posle, u drugom braku, doživeo je tešku traumu, nesrećan slučaj, pao je u komu... bio je 40 dana u komi. Ja sam njemu pomagala svim sredstvima. Htela sam da moje dete ima što više oca kojeg mnogo voli, isto kao i on nju - istakla je pevačica, a prenosi "Kurir".

Podsetimo, Neda je nedavno za "Informer" otkrila da svakodnevno dobija komplimente od suprotnog pola, gde god da se pojavi.

- Često dobijam poruke na Instagramu, valjda je to prateća pojava društvenih mreža, dok se uživo teško usuđuju da mi priđu. Komplimenata uvek ima, gde god se pojavim, da li je to na aerodromu ili ispred zgrade, tu su. Drago mi je što je tako, imponuje mi - rekla je ona i dodala da bi više volela kada bi se muškarci osmelili da joj se udvaraju kao što su to nekada činili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija