• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T/M.D.

27.02.2024

23:00

Breskvica van sebe od sreće! Osvrnula se na nastup, pa pomenula Cecu i JK:  Evo ko su njeni favoriti na PZE (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Breskvica van sebe od sreće! Osvrnula se na nastup, pa pomenula Cecu i JK: Evo ko su njeni favoriti na PZE (VIDEO)

Podeli vest

Anđela Ignjatović Breskvica se nakon nastupa obratila okupljenim medijskim ekipama, a tom prilikom prokomentarisala je svoj nastup na "Pesmi za Evroviziju".

Anđela Ignjatović Breskvica oduševila je publiku izvedbom pesme "Gnezdo orlovo" na "Pesmi za Evroviziju".

Pevačica je nagrađena gromoglasnim aplauzom, a nakon nastupa obratila se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

- Nastupom sam zadovoljna! Ne može bolje! Kako se kaže - 10 od 10. Od favorita bih izdvojila Zorju i Teya Doru. Moja pesma nije političkog karaktera jer sam mlada da bih se u to mešala. Ne znam da li me je Vojaž podržao, ali dečko svakako jeste i dobro se nosio sa mojim stresom poslednjih dana. Dragana Mirković mi je pružila podršku preko društvenih mreža, a i čula sam se sa njom.

-  Svaki mladi izvođač bi voleo duet sa Cecom, a što se tiče komentara Jelene Karleuse da sam neviđeno glupa, samo ću da reci da svako ima pravo na svoje mišljenje. Veliku podršku mi pruža porodica i brat, a ja se nadam da se gledamo i u subotu - rekla je Breskvica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija