• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

28.02.2024

11:32

"Obožavam da slavim Svetog Nikolu": Hrvatica Martina Vrbos promenila život zbog ljubavi prema Srbinu (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"Obožavam da slavim Svetog Nikolu": Hrvatica Martina Vrbos promenila život zbog ljubavi prema Srbinu (VIDEO)

Podeli vest

Martina je Informerovom podkastu priznala da mnogo voli slave, posebno Nikoljdan koji obeležava njen svekar.

Obožavam da u Srbiji slavim Svetog Nikolu, kaže Martina Vrbos (40)! Pop pevačica iz Rijeke, koja se u Beograd preselila zbog ljubavi i braka sa Srbinom, s kojim je dobila dvoje dece, gostovala je u Informerovom podkastu i u razgovoru s Milijem Čolićem otkrila brojne zanimljivosti iz privatnog života.

Foto: Tanja Andric

 

- U Srbiji sam tačno deset godina i ovde su ljudi nekako otvoreniji i pravi su domaćini. Jedna od razlika koju sam odmah primetila jeste to što u Hrvatskoj nema slava, pa je manje i druženja. Ovde slavim Svetog Nikolu, i to posno, ali priznajem da još nisam spremala slavu, jer još nije preneta na nas, nego sa porodicom idem kod mog svekra - priča Martina i otkriva kod koje srpske zvezde je prvi put otišla na slavu a da domaćicu do tada nije ni znala:

- Prvi put u životu sam na slavi bila kod Viki Miljković. Nisam ni znala ko je Viki, ali pevala sam prateće vokale u jednom studiju i saradnik mi je rekao: "Hajde sa mnom na slavu." Nisam ni znala šta je to, pa sam razumela da me zove na Slaviju, na kružni tok... Pristala sam i otišla. Ne mogu da se setim gde je bila kuća, ali kada smo došli, dali su mi žito, pevalo se i veselilo, a sećam se da je i meze bilo odlično.

Foto: Tanja Andric

 

Iako mnogo vremena provodi sa ćerkom i sinom, Martina kaže da "deci nije pružila mnogo kućne atmosfere" i objašnjava i koji praznik proslavlja sa svojom kumom.

- Žao mi je što nisam u svom domu stvorila neke tradicije koje primećujem u drugim kućama. Možda deci nisam pružila dovoljno kućne atmosfere, ali mi, recimo, imamo klavir i ja moju decu budim i uspavljujem pesmom. Stalno im pevam. Uglavnom radim za sve praznike, ali sa kumom i mojom najboljom prijateljicom, koja je iz Dominikane, proslavljam katolički Božić. Jedne godine ja pravim večeru, a sledeće ona. Nas dve sa decom i tada igramo neke porodične igre - kaže pop pevačica, koja sebe opisuje kao osobu koja ima dvojno državljanstvo i dvojne emocije prema Srbiji i Hrvatskoj.

Martina se zbog ljubavi prema Srbiji prijavila i za takmičenje Pesma za Evroviziju, na kome ćemo u subotu izabrati predstavnika naše zemlje na najvećem svetskom muzičkom festivalu.

Foto: Tanja Andric

 

Džej me je vodio kod Marine Tucaković

Martina se setila i perioda kada je došla u Beograd i legende srpske muzičke scene Džeja Ramadanovskog, koji ju je upoznao sa velikom Marinom Tucaković.

- Obožavam Džejove pesme, on me je upoznao sa Marinom Tucaković. Ona mi je rekla: "Ja ne znam šta ćeš ti kod mene, ali možeš da radiš za mene." Tada je sa nama bio i njen sin Laća. Nismo sarađivale, ali to je bilo to! Džej me je zvao džezerka i jednom sam ručala sa njim na Dorćolu, sećam se da sam jela blitvu i ribu... - opisuje Vrbosova poznanstvo sa Ramadanovskim. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija