• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/Informer/D.S.

28.02.2024

12:15

Hrvat platio glavom zbog Aleksandre Prijović! Gradonačelnik Zadra smenio direktora dvorane u kojoj pevačica treba da održi koncert

grad-zadar/informer

Estrada

Hrvat platio glavom zbog Aleksandre Prijović! Gradonačelnik Zadra smenio direktora dvorane u kojoj pevačica treba da održi koncert

Podeli vest

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, smenio je Denisa Karlovića, direktora dvorane u kojoj bi pevačica Aleksandra Prijović trebalo da održi koncert u junu.

Aleksandra Prijović je zakazala koncert u Zadru koji bi trebalo da se održi u sali ŠC "Višnjik".

Gradonačelnik Zadra je prvo odbio da prihvati da će srpska pevačica nastupiti u pomenutoj dvorani, zatim se navodno predomislio, a sada je izdao saopštenje u kojem je obavestio javnost o razrešenju direktora Denisa Karlovića.

Foto: Foto: Printscreen YouTube, Aleksandar Jovanović Cile

 

Naime, Dukić u saopštenju navodi da "već neko vreme postoji narušeno poverenje između direktora i njega kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom".

Saopštenje pročitajte u celosti u nastavku:

"Skupština trgovačkog društva 'ŠC Višnjik' d.o.o. koju predstavlja gradonačelnik Grada Zadra pripremiće odluku o razrešenju direktora tog Društva Denisa Karlovića.

Već neko vreme postoji narušeno poverenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o, odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedoslednost u komunikaciji i različitim shvatanjima prioriteta u delatnosti samog Društva".

To nepoverenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju saglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvek potpuno samostalno donosi odluke.

Konačno, manipulisanje netačnim informacijama prema javnosti nanelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost dalje saradnje u pravima međusobnog nepoverenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi planski u više mandata bivših gradonačelnika.

Kroz taj program planski se ulažu značajna proračunata sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je učestvovao u provedbi više takvih projekata".

Dodao je kako će Karloviću biti ponuđeno odgovarajuće radno mesto u ŠC Višnjik skladno sistematizaciji radnih mesta i njegovoj stručnoj spremi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija