• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.02.2024

21:11

Snežana Đurišić oštra kao britva! Pevanje Tee Tairović ismejano u "Zvezdama Granda", folkerka poručila: Stojim iza svake reči!

Informer

Estrada

Snežana Đurišić oštra kao britva! Pevanje Tee Tairović ismejano u "Zvezdama Granda", folkerka poručila: Stojim iza svake reči!

Podeli vest

Pevačicina izjava pokrenula je lavinu komentara, a ona se sada ovim povodom oglasila.

Velika se prašina podigla nakon poslednje emisije "Zvezde Granda" u kojoj je Dragan Stojković Bosanac istakao da Tea Tairović nije najvičnija u pevanju, a Snežana Đurišić bila saglasna.

Pevačica je za Informer ranije kazala da ništa loše nije mislila, a sada se na ovu temu ponovo oglasila.

Foto: ATAIMAGES

 

- Izvučeno je iz konteksta, neću to da komentarišem, ali stojim iza svake svoje reči. Naravno, pozdravlajm ove maliciozne koji kažu da sam ljubomorna i matora. Jesam matora, ali sam lepa starija žena. Nemam problem sa ljubomorom i podržavam svakog ko zna da peva, ali mora da se zna neki red - rekla je Đurišićeva, piše Kurir.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Podsetimo, žiri takmičenja "Zvezde Granda" ušao je u žestoku raspravu nakon predstavljanja jedne takmičarke, kada je Marija Šerifović istakla da će kod nje uvek biti presudno pevanje, a ne scenski nastup.

Na njenu izjavu odmah se nadovezao Saša Popović, pa podsetio žiri kako su 2016. godine za Teu Tairović rekli da nije talentovana, a danas važi za veliku zvezdu.

- Setimo se kako ste 2016. godine "iskasapili" Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda - istakao je Popović, na šta se odmah nadovezala Đurišićka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Sale, ona je tako pevala tada, da je kasapimo - rekla je ona.

Tada se ubacio i Dragan Stojković.

- Nemoj za*ebavati i ti. A peva i sad isto, šta - burno je reagovao Bosanac, a Đurišićeva je odgovorila da sada ipak peva bolje.

- Niste je slušali uživo kako peva, nemojte da zezate. Slušao sam je za Novu godinu. Negde u Sarajevu je pevala, u Zetri. Cura je dobar posao, cura lepo izgleda, ali nemojte sad da preterujemo. Onda je to vaša koleginica i ponosite se po pevanju - iznervirano je rekao Bosanac, da bi usledila brutalna Snežanina opaska da Teu ne smatra koleginicom:

- To ne, nikako. Isto, Sale, slažem se, snimci su dobri, a uživo kako peva ne znamo - šokirala je Đurišićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija