• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.Čolić

01.03.2024

07:01

"Žao mi je što nemam više prijatelja" Ivana Nikolić ogolila dušu u "ESTRADAnju": Drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju

Masha Bandjur

Estrada

"Žao mi je što nemam više prijatelja" Ivana Nikolić ogolila dušu u "ESTRADAnju": Drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju

Podeli vest

Pevačica je za Informer nikad iskrenije govorila o životu i karijeri.

Atraktivna pop pevačica, plesačica i bivša članica grupe "Harikejn", Ivana Bum Nikolić, gostovala je na Informer televiziji u emisiji "ESTRADAnje", pa se, između ostalog, voditelju Miliju Čoliću požalila da nije okružena ljudima od poverenja, te da je, otkako se preselila u Beograd, ostala i bez drugova i drugarica.

- Živela sam u Nišu, a kada sam se preselila u Beograd i počela da radim, više nisam imala vremena da održavam kontakte. U Nišu sam se osam godina bavila plesom i iz tog perioda imam dve drugarice. Ipak, najduže se družim sa Miroslavom Žikićem, modelom, koji je sada u Berlinu i to je to - kaže Ivana i naglašava da nije sigurna da li su joj prijateljstva sa ženama pucala zbog ljubomore, ali seća se dešavanja kada je uplovila u javni svet i na muzičku scenu:

- Ne znam da li su žene bile ljubomorne na mene, ali neke drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju kad sam došla u Beograd i kada sam ušla u grupu. Nijedna da se javi, da prokomentariše grupu, nas, mene, pesmu "Favorito", koja se tada pojavila i bila veliki hit... Na karijernom putu izgubila sam mnogo prijatelja, ali to izgleda tako mora i to je proces sazrevanja.

Pevačica, koja je često na meti kritika da se uz pomoć estetskih hirurga mnogo promenila, dotakla se i svojih operacija.

- Sebi nikada nisam bila ružna. Nemam problem da pričam o operacijama i kažem da sam uradila grudi i smanjila nos. Želela sam da bude manji na kameri i to sam korigovala. Nisam nigde preterala da bih sada molila Boga da mi se sve vrati na staro. Uradila sam na sebi ono što sam htela i sada je moj fokus na treninzima i zdravoj ishrani - objašnjava Nikolićeva.

Foto: Masha Bandjur

 

Gde je fizički izgled, tu je i pitanje emotivnog statusa, a Ivana kaže da je već duži period solo-igračica.

- Muškarci definitivno imaju neki problem sa mnom. Duže vreme sam solo i taj problem moram da rešim - kaže Nikolićeva kroz smeh i dodaje:

- Nemam problem u vezi sa tim zašto su mi veze pucale. Padam na sitnice, ali zbog njih i napuštam ljubavni odnos. Najlepše ljubavi su mi se, ipak, dešavale neplanirano. Nijedan moj bivši dečko nije bio deo javnog sveta, svaki mi je bio poseban i sa svakim mi je bilo lepo.

Foto: Masha Bandjur

 

Ivana Bum Nikolić govorila je i o razlozima raspada ženskog trojca "Harikejn", u kome je i postala poznata širokim narodnim masama.

- Pet godina smo bile zajedno i prirodno je da je svaka poželela da bude solo-izvođač. Nekad mi je teško i u sopstvenoj koži, a kamoli sa još dve žene?! Karijera nam je bila na vrhuncu kada smo se rastale, a govorilo se da posle grupe od mene ništa neće biti. Ipak, dobro se kotiram kod publike i ljudi se vraćaju na moje nastupe - kaže Nikolićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija