• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

01.03.2024

11:58

Šako Polumenta ponosni ambasador ljubavi: Pevač novom pesmom pokazao najveće bogatstvo - svoju porodicu (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

Šako Polumenta ponosni ambasador ljubavi: Pevač novom pesmom pokazao najveće bogatstvo - svoju porodicu (VIDEO)

Podeli vest

U novom spotu popularnog pevača učestvuje cela njegova porodica, čime je Polumenta napravio presedan u karijeri.

Nova pesma Šaka Polumente, “Još te volim baksuze”, izazvala je pozitivne reakcije, kako u regionu, tako i u dijaspori. Producent spota Haris Dubica obradovao je sve Ex-Yu nostalgičare, jer je za kadrove izabrao glavne gradove nekada zajedničke države. Porodica Šaka Polumente takođe je učestvovala u spotu.

- Mnogo sam ponosan na ovu pesmu i projekat, jer sam u njoj ujedinio ljubav. Osim što je spot za pesmu “Još te volim baksuze” snimljen na prostorima bivše Jugoslavije, čime smo muzikom ponovo ujedinili Crnu Goru, Srbiju, Hrvatska, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, u njemu se pojavljuju i članovi moje porodice - otkrio je Šako.

Foto: Printscreen/Instagam

 

- S tom numerom, koja je premijerno izašla na Dan zaljubljenih, zaista želim da promovišem ljubav koja svima nama treba da bude prioritet - rekao je ponosno Šako. Osim Polumentine dve ćerke i sina, u spotu se pojavljuje i njegovih petoro unuka, od kojih je najmlađi Šakov imenjak.

Šako je isticao koliko je ponosan na svoju decu, na njihove brakove, obrazovanje i da su stasali u kvalitetne ljude. Pevač smatra da nema tog koncerta ili trendinga koji je bitniji, ili koji ga više obraduje od njegove porodice, koju se trudi da uvek drži na okupu.

Foto: Printscreen/Instagam

 

- Ovo pesma je poklon za sve koji slave ljubav, bez obzira na uzrast, mesta odakle su ili gde žive - poručio je Polumenta za kraj našeg razgovora.

A, kako izgleda porodica Šaka Polumente pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija