• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

01.03.2024

23:46

Saznajemo! Teodora Džehverović i Matic Rebec otpočeli zajednički život, pevačica i košarkaš spremni da uplove u bračne vode

Printscreen Instagram/maticrebec

Estrada

Saznajemo! Teodora Džehverović i Matic Rebec otpočeli zajednički život, pevačica i košarkaš spremni da uplove u bračne vode

Podeli vest

Matic se nedavno doselio u Beograd i živeo je u istom delu grada u kojem je Teodora nedavno kupila stan. Kako su većinu vremena provodili kod nje, shvatili su da je glupo da on plaća kiriju za stan u kojem gotovo da i ne boravi

Teodora Džehverović (27) i Matic Rebec (29) spremni su da uplove u bračne vode, saznaje Informer! Kako nam je izvor blizak pevačici i slovenačkom košarkašu otkrio, njih dvoje nedavno su otpočeli i zajednički život, a to kriju od očiju javnosti kako im se niko ne bi mešao u emotivni odnos.

Foto: ATAIMAGES

 

- Matic se nedavno doselio u Beograd i živeo je u istom delu grada u kojem je Teodora nedavno kupila stan. Kako su većinu vremena provodili kod nje, shvatili su da je glupo da on plaća kiriju za stan u kojem gotovo da i ne boravi, pa se pod okriljem noći uselio u njen novi dom - ispričao je dobro obavešten izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Da je među njima sve idilično, svedoči činjenica da su Teodorini upoznali Matica, a nju njegovi, te da su obe porodice dale blagoslov njihovoj ljubavi.

- Teodorina mama Goca i brat Sava oduševljeni su njenim izborom, Matic ih je kupio neposrednošću, ali i načinom na koji tretira Teodoru. Najbitnije im je da je ona srećna, a kraj njega blista - istakao je izvor za Informer.

Porodica Džehverović podržava Teodorinu vezu sa perspektivnim košarkašem jer se iz aviona vidi koliko su zaljubljeni i srećni.

Foto: Starsportphoto

 

- Teodora i Matic retko izlaze iz kuće, što zbog mira koji u četiri zida imaju, što zbog interesa javnosti. Više puta se opekla kada je javno pričala o svojim partnerima, pa je postala sujeverna. Izjavila je da njen privatni život uvek krene nizbrdo kada javnost sazna s kim je u vezi, te da devojke masovno muvaju njene partnere kada saznaju da su sa njom - ispričao je izvor za Informer.

Kako nam je još rekao, iako Goca Džehverović obožava zeta, pomalo strahuje da bi Teodora zbog njega ili eventualne trudnoće u budućnosti mogla da žrtvuje karijeru.

- Goca ne bi imala ništa protiv kada bi joj ćerka rekla da se uskoro udaje, ali smatra da ne sme da zapostavi karijeru, a to bi moglo da se desi ako u skorije vreme postane mama. Teodora već priča da joj je proradio majčinski instikt, pa njena mama strahuje da bi sav trud uložen u dosadašnju karijeru mogao da padne u vodu. Samo za stan nedavno je iskeširala oko 250.000 evra, a o pesmama i spotovima da i ne govorimo - završava izvor.

Foto: ATA Images

 

Iako uživa u ljubavi sa Rebecom, Teodora uporno odbija da javno govori o vezi:

- Nikada nisam ni demantovala ni potvrdila da smo Matic i ja u vezi. Prosto ne želim da pričam o našem odnosu!

Bivše ljubavi Teodore Džehverović

Teodora važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a veliku popularnost stekla je tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge". U rijalitiju je pevačica bacila oko na manekena Anđela Rankovića, sa kojim je prevarila tadašnjeg dečka, hrvatskog fudbalera Kristijana. Nakon veze s Anđelom neko vreme je solirala, a onda je uplovila u dugogodišnju vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem. Na početku karijere Teodoru su povezivali i sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, što su oboje demantovali.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija