• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.03.2024

10:33

Jovana Jeremić otkrila ko je njen favorit na "Pesmi za Evroviziju": Evo čiju pobedu priželjkuje, iznenadićete se kad čujete kome predviđa drugo mesto

Masha Bandjur

Estrada

Jovana Jeremić otkrila ko je njen favorit na "Pesmi za Evroviziju": Evo čiju pobedu priželjkuje, iznenadićete se kad čujete kome predviđa drugo mesto

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić je u Jutarnjem programu na televiziji Pink otkrila da je njen favorit na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju" Anđela Ignjatović Breskvica.

Večeras će se održati finale takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kojem Srbija treba da izabere izvođača i numeru koja će nas predstavljati na "Evroviziji".

Već danima se u medijima piše o potencijalnom pobedniku, a jedna od pesama koja se posebno izdvojila je "Gnezdo orlovo" koju izvodi Anđela Ignjatović Breskvica.

Jovana Jeremić je u jutarnjem programu otkrila da je upravo ona njen favorit:

Foto: ATAIMAGES

 

- Breskvica je moj favorit, ona je kao lutkica. Ima moju podršku, svim srcem. Breskvica je kao med. Breskvicu niko ne sme da dira. Lutkica. Anđelčić. Đavolčić - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Masha Bandjur

 

- Evo napadaju Breskvicu. Prvo su je napadali Hrvati. Pa Albanci. Pa "naši Hrvati". A sad je napadaju da sprema kupovinu glasova, tako i u mom poslu neki mladi kadrovi dođu pa mi prenesu da su me ogovarali. Ja mu kažem :"Što ti to slušaš?". Kad si dobar normalno je da te ogovaraju, da te napadaju. Da nisi dobar, ne bi pričali o tebi. Prema tome, Breskvice, samo napred, mi ti pružamo svu podršku. I da ne pobedi, ona je pobedila. Ja bih volela da je ugostim, jer je volim i podržavam. Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju. Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Ja je razumem, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Ja podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da je razbuca sve tamo. Ja lobiram za nju - rekla je Jeremićeva i otkrila kome predviđa drugo mesto:

- Ali i Konstraktica mi je isto topić. Ja sam je uvek podržavala. Imam ja nešto građansko u sebi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija