• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.03.2024

18:45

Albanac razapeo srpsku zastavu, pa podržao Breskvicu! Poslao poruku svom narodu, niko ne može da veruje (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile/tiktok

Estrada

Albanac razapeo srpsku zastavu, pa podržao Breskvicu! Poslao poruku svom narodu, niko ne može da veruje (VIDEO)

Podeli vest

Beriša tvrdi da je ljubav najbitnija

Pesma "Gnezdo orlovo", kojom će Anđela Ignjatović Breskvica večeras u finalu "Pesme za Evroviziju" pokušati da pobedi i postane predstavnica Srbije na Evroviziji u Malmeu izazvala je brojne reakcije.

Naime, od kako je objavljena pesma, za koju Breskvica ističe da je "prava srpska" - misli na melodiju, tekst i ostale motive, pojedinci sa Balkana napali su je i optužili da je "pesma genocidna".

Međutim, da pojedinci pa čak i iz Albanije s namerom optužuju Anđelu i to bez osnova, dokazao je upravo jedan Albanac na Tiktoku.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Popularni Beriša, snimio je video koji već broji milionske preglede, a posvetio ga upravo Breskvici. Naime, on je obučen u crvenu majicu sa velikim grbom Albanije stao ispred "srpske trobojke".

Tiktoker je raširio srpsku zastavu, čak je i pomazio, dok je obučen u majicu na kojoj je veliki grb dvoglavog orla. Iako za pojedine deluje kao provokacija, Beriša je za cilj imao nešto sasvim drugačije.

On je pružio podršku Anđeli i čestitao joj na pesmi.

- Svi smo pred Bogom isti. Da se svi volimo, niko nije parče zemlje odneo u grob - piše dok je sve vreme pokazivao rukama srce na srpsku zastavu.

Podsetimo, Anđela Ignjatović Breskvica večeras nastupa podr rednim brojem 3.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija