• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Marko Breković

02.03.2024

20:23

Konstrakta stigla na RTS: Kamere Informera uhvatile pevačicu, a evo ko joj pravi duštvo (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Konstrakta stigla na RTS: Kamere Informera uhvatile pevačicu, a evo ko joj pravi duštvo (FOTO)

Podeli vest

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, večeras će u finalnoj večeri festivala "Pesma za Evroviziju", okušati sreću, u želji da ponovo brani boje naše zemlje na najvećem muzičkom događaju u Evropi, "Evroviziji". Pevačica je na RTS stigla nepuna dva sata pred početak programa i to u društvu svoje ćerkice.

Finale "Pesme za Evroviziju", definitivno je muzički događaj koji se čeka tokom cele godine, a koji će se dogoditi upravo večeras, sa početkom od 21 čas.

Foto: RTS printscreen

 

Među favoritima za odlazak u Malme nalazi se i Konstrakta, koja je pre dve godine napravila ogroman uspeh osvojivši visoko peto mesto.

Foto: RTS prinstcreen

 

Kamere Informera uslikale su Konstraktu prilikom dolaska na RTS i to u pratnji svoje mezimice, koja će mami pružati podršku iz publike.

Finale najvećeg festivala godine "Pesma za Evroviziju", iz minuta u minut možete pratiti i na našem portalu od 21 čas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija