• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Alo!

03.03.2024

10:32

Zlatin brat joj uradio dve pesme, a ona mu tako vratila! Pevačica ovo nikada neće oprostiti Snežani Đurišić: "Kamen bi pukao, a kamoli ja"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Zlatin brat joj uradio dve pesme, a ona mu tako vratila! Pevačica ovo nikada neće oprostiti Snežani Đurišić: "Kamen bi pukao, a kamoli ja"

Podeli vest

Brat Zlate Petrović, koji je pre dva dana preminuo, bio je izvrstan kompozitor i harmonikaš, ali nije se mnogo medijski eksponirao.

Đorđe Đorđević Piloš imao je zdravstvenih problema, te se nije mnogo posvećivao karijeri, a sa druge strane, Zlata nije htela da ga gura da ne bi ispalo kako je preko njenog imena uspeo u životu.

Popularna pevačica narodne muzike je isti stav imala i prema svojoj bratanici kada se takmičila u "Zvezdama Granda". Naime, Zlatina bratanica i imenjakinja, nije prošla u delje takmičenje jer je imala samo dva glasa. Zlatu su po izgledu i imenu prepoznale samo Ana Bekuta i Viki, od kojih je i dobila ta dva glasa. Ostali članovi žirija smatrali su da devojka nije dala svoj maksimum.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kraljica narodne muzike se jednom prilikom osvrnula na taj događaj, te je izjavila kako nije htela da urgira za bratanicu, već je pustila da sama sebi krči put, ali je jako pogodilo što joj Snežana Đurišić nije dala glas. Inače, pokojni brat Zlate Petrović je Snežani uradio čak dve pesme.

Foto: printskrin/pink tv

 

Ona je u jednom intervjuu napomenula da o tome neće javno, a onda se u trenutku predomislila i osula paljbu po Snežani:

- Mnogo mi je lakše otkad sam sve Snežani rekla i u lice i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja. Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koja je odavno trebalo da se čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše. Ako nisam mogla da uradim dobro, pohvalim ili pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, nego sam u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, mojoj krvi. Ko razume - razume, nema potrebe da objašnjavam. O Snežani više neću govoriti - zaključila je tada Zlata i više se nije oglašavala tim povodom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija