• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

06.03.2024

07:00

Ekskluzivni paparaco! Bivši supružnici u noćnom provodu: Darko Lazić "partija" s nekadašnjom suprugom i njenim mužem

Shuterstock/privatna arhiva

Estrada

Ekskluzivni paparaco! Bivši supružnici u noćnom provodu: Darko Lazić "partija" s nekadašnjom suprugom i njenim mužem

Podeli vest

Bivši supružnici Darko Lazić (32) i Ana Sević (38) uhvaćeni su u noćnom provodu zajedno!

I to ne bi bilo toliko čudno da s njima nije bio i sadašnji Anin suprug, crnogorski biznismen Daniel Nedeljković.

Ana i Daniel su pre dve noći bili na privatnoj proslavi u jednoj kafani u Skadarliji, a onda se pojavio Lazić i, na iznenađenje prisutnih, seo pored bivše žene i njenog supruga. Pre nego što se "stacionirao", srdačno je pozdravio i Sevićevu i Nedeljkovića, izgrlili su se i izljubili, a onda su sve troje ćaskali, smejali se, nazdravljali, pa zapevali.

Foto: Privatna arhiva

 

Darko je ispunjavao njihove muzičke želje, a kada je zapevao pesmu "Majko", Ana je podigla ruke i veselila se, dok su prisutni za stolom komentarisali da je tu numeru posvetio upravo njoj. Reči pesme:

"Stigla me je, majko, svaka suza tvoja, ona više nije ljubav moja", nasmejala je Daniela, koji je nazdravio Laziću, a onda su se smenjivali hitovi do ranih jutarnjih sati.

Foto: Privatna arhiva

 

- Darko i Daniel se fantastično slažu i super funkcionišu. Upravo zahvaljujući Danielu, Ana i Darko imaju odličan odnos, čak i bolji nego dok su bili u braku. On ju je savetovao i da povuče tužbe protiv Lazića za neisplaćene alimentacije za ćerkicu Lorenu, što je ona učinila, a zatim je Darko sve dugove prema njima izmirio - ispričao je izvor blizak nekadašnjim supružnicima za Informer.

Kako nam je rekao, Anin bivši i sadašnji nikada nisu imali nesuglasice.

- Darko je zahvalan Danielu što njegovu i Aninu ćerkicu gleda kao svoju i ne razdvaja je od svoje dece. Lorena živi u izobilju godinama unazad i zahvaljujući crnogorskom biznismenu ima sve što druga deca mogu samo da sanjaju. Darko to veoma ceni, a i Daniel poštuje Lazića kao pevača, Loreninog oca, ali i kao Aninog bivšeg supruga - ispričao je izvor za Informer.

- Ljudi se stalno iščuđuju što smo mi dobri, ali nema razloga da ne budemo. Imamo ćerku koja će nas zauvek spajati, a i Daniel je super lik. Preležali smo dečje bolesti, sve gluposti su iza nas - rekao je Darko Lazić za Informer.

Ana Sević često ističe da je s bivšim suprugom davno zakopala ratne sekire te da su sada u boljim odnosima nego što su ikada bili.

- Darko i ja smo u super odnosima i dobri smo prijatelji. Zbog toga sam mu išla i na svadbu, a mislim da smo time pokazali da tu nema ni "grama" sujete. On je otac mog deteta i tako i treba da bude svima u odnosima, a ne samo nama. Nadam se da se skrasio, ne znam da li planira da pravi još neku svadbu, ali trebalo bi da ovo s Katarinom bude prava stvar - poručila je Ana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija