• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.03.2024

12:54

"Kad bude svadba, znaćete": Rada Manojlović besna, odlučila se na radikalan potez: "Bila sam predobra, nije mi se isplatilo"

ATAIMAGES

Estrada

"Kad bude svadba, znaćete": Rada Manojlović besna, odlučila se na radikalan potez: "Bila sam predobra, nije mi se isplatilo"

Podeli vest

Pevačica ljuta jer su svi ubeđeni da je u vezi s čovekom koji radi za nju, iako je to demantovala

Rada Manojlović pre nekoliko dana usnimljena je sa svojim saradnikom dok se grle, a nakon što su je mediji pitali za komentar, izjavila je da su samo prijatelji i da ona nema dečka. Međutim, izgleda da su mnogi nastavili da pišu o tome da joj je saradnik ipak dečko, zbog čega je pevačica rešila svima da se obrati putem storija na društvenoj mreži Instagram:

Foto: Printscreen/You Tube

 

 

- Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu džaba čekate. Više ništa ne priznajem niti demantujem, niti objašnjavam. Nije ničija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila više nego predobra i iskrena svih ovih godina što mislim da mi se baš nije isplatilo. Lepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno - napisala je Rada, između ostalog, na svom Instagram nalogu.

Foto: ATAimages

 

 

Manojlovićeva je pre nekoliko dana za Informer opširno govorila o svom emotivnom statusu:

- Trenutno nisam, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim. Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da podeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Pevačica je priznala i da je, po svemu sudeći, veoma izbirljiva:

- Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: "Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe." Očigledno fantaziram... Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi - kazala je nedavno Manojlovićeva koja je dala i jasan opis muškarca koji nju može da zavede:

- Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema "hemije", džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću videti samo sebe i ceo svet. Mora da bude i lep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i deo mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju - zaključila je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija