• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.03.2024

14:11

Da li je ovo naslednik Milana Stankovića? Nikola Nani ima poseban poklon za sve dame na današnji dan!

Promo

Estrada

Da li je ovo naslednik Milana Stankovića? Nikola Nani ima poseban poklon za sve dame na današnji dan!

Podeli vest

Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri, koja je i te kako usponu.

Svi smo se do sada uverili koliko dobrih i kvalitetnih vokala je iznedrilo popularno takmičenje Zvezde Granda, pa je tako jedan od njih i Nikola Spasić, poznatiji kao Nani, koji se proslavio učešćem u ovom takmičenju. 

Naišao je na odlične kritike članova žirija, a tokom dalje borbe za opstanak na ovom mestu, našao se u timu Aleksandra Milića Milija. Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri, koja je i te kako usponu.

Za razliku od mnogih učesnika koji su razočarani jer se više ne bore za titulu koja svima mnogo znači, on nije pao u depresiju, već je odmah nastavio tamo gde je stao. 

Prihvatio je sve savete, kritike i nastavio da radi na sebi, pa je tako baš na današnji dan odlučio da svim svim ženama pokloni obradu pesme “Perje”, koju u originalu peva Milan Stanković. 

I dok čekamo da se Milan vrati na velika vrata muzičke scene, uživamo u vokalu momka  koji je ostao upamćen i po svom fizičkom izgledu, jer su ga mnogi poredili sa svetskom zvezdom Rikijem Martinom, s obzirom na to da likom podseća na njega.

U međuvremenu Nikola vredno radi na novim pesmama koje će uskoro ugledati svetlost dana i to uz ozbiljnu ekipu saradnika.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija