• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.- D.S.

08.03.2024

20:21

"Niko mi se ne udvara"! Vesna Dedić o muško-ženskim odnosima: "Nikada nisam prišla prva, krivo mi je zbog toga"

Masha Bandjur

Estrada

"Niko mi se ne udvara"! Vesna Dedić o muško-ženskim odnosima: "Nikada nisam prišla prva, krivo mi je zbog toga"

Podeli vest

Voditeljka Vesna Dedić govorila je na temu ljubavi i otkrila da trenutno nema udvarača.

Vesna Dedić je već godinama jedna od najuspešnijih srpskih novinarki, voditeljki i književnica. Ostvarena je na svim poljima, ali joj ipak nedostaje muška pažnja odnosno emotivni partner.

Vesna je danas, kako kaže, sama sebe počastila za Dan žena i otišla na koncert Leksington benda, a sa okupljenim predstavnicima medija je pričala o tome kako je provela praznik, te otkrila da nema nijednog udvarača.

Foto: Zoran Sinko

 

- Dobila sam od mnogo saradnika poklon, razne ženske stvari, od kozmetike, buketa cveća... Dobila sam i od ćerke iz Amerike buket cveća, ne znam kako je to sve uspela da pošalje, ali pored tog poklona, najlepši poklon danas mi je bio moja sreća. To što sam uspela da prebrodim poraze, što sam uspela da ostanem ista i kad sam pobeđivala... - rekla je ona i odgovorila na pitanje da li je dobila nešto od tajnih obožavatelja:

- Nemam tajne obožavaoce. Nemam ni javne. Ja sam žena u zrelim godinama i prestali su da mi se udvaraju. Ja uživam u ljubavi deteta, publike, gledalaca i čitalaca.

Vesna kaže da su mnogi pokušali da flertuju sa njom putem društvenih mreža, ali da te poruke ni ne gleda.

- Pišu mi na mrežama, ali to blokiram, ne gledam... Navikla sam pogled oči u oči, pa me onda malo dodirne, pa naruči flašu vina, pa ja vidim da li tu može ili ne može. Kako preko Instagrama, pa najbolje još preko mejla... - rekla je ona i dodala:

- Nikada nisam načinila prvi korak i vrlo mi je krivo zbog toga. Prosto, u mojoj generaciji to nije postojalo, sada ne bih imala hrabrosti. Ja sam ona koja čeka, a to nije dobro. Ali prosto, moje vreme za te stvari je prošlo.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija