• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

10.03.2024

11:37

Direktno sa Islanda! Ana Kokić poručila: "Dosta mi je loših dana, tvojih lažnih obećanja!"

Promo

Estrada

Direktno sa Islanda! Ana Kokić poručila: "Dosta mi je loših dana, tvojih lažnih obećanja!"

Podeli vest

Pevačica obradovala fanove novom pesmom

Pop zvezda Ana Kokić obradovala je danas fanove pesmom "Bezimena" koju je nakon 12 godina rešila da ponovo snimi. 

Foto: Foto: Promo

 

Naime, ova numera je bila na Aninom albumu "Psiho", ali kako se tada sa projekta koji je objavila izdvojio veliki broj hitova, "Bezimena" je ostala u drugom planu. 
Ipak, na insistiranje njenih fanova, pevačica je dala novo ruho ovoj numeri za koju je uradila i visokobudžetni spot na Islandu.

Foto: Foto: Promo

 

Stihovi pesme: "Dosta mi je loših dana, tvojih lažnih obećanja" su već postali viralni na društvenim mrežama, a žene su oduševljene emotivnom baladom.
- Ova pesma mi je veoma draga, mnogo je volim. Lepa, kvalitetna pesma koju sam snimila pre više od jedne decenije. Meni se dopada i sigurna sam da može doći do srca publike i zato sam rešila ponovo da je snimim i uradim spot za nju. Tema je ljubav u 1000 varijanti - rekla nam je Ana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija